info_outline
Info: Oferta este inactivă

Tratament facial barbati + Slabire abdomen

Stresul si oboseala sunt realitatea lumii in care traim si sunt de cele mai multe ori motivul nefericirii noastre. Am pregatit o serie de tratamente special gandite pentru tine.

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Esthetic Lux Center

Oferta nu mai este activă


Despre ofertă

SkinFit Mask Treatment este un tratament special pentru barbati, creat dupa caracteristicile pielii lor si nevoile de ingrijire a tenului. Desi pielea barbatilor este diferita de cea a femeilor si imbatraneste mai lent, trecerea timpului isi pune amprenta si asupra tenului acestora. Un amestec unic de ingrediente creat cu cea mai noua tehnologie pentru o absorbtie optima, aduna la un loc extracte de caviar, de alge marine, colagen si elastina de origine marina, vitamine si oligoelemente pentru rezultate rapide de intinerire.

REZULTATE & BENEFICII
- Tratament non-invaziv cu produse profesionale organice
- Produse organice: fara parabeni, fara alcool, fara parfum, fara formaldehide
fara lanolina, fara coloranti, fara sodium lauryl sulfate, fara uleiuri minerale, fara uree
- Reface si hraneste piele in profunzime
- Imbunateste elasticitatea si tonusul fetei
- Calmeaza tenul iritat
- Hidrateaza tenul in profunzime
- Ofera un grad de luminozitate sporit
- Are efect de lifting, atentuare eficienta a ridurilor
- Imbunatateste tonusul fetei
- Ingrediente active, extracte naturale

Criolipoliza - slabire localizata pentru barbati zona abdomen!

Criolipoliza prezinta una dintre cele mai noi metode de “eliminare a tesutului adipos” intr-o maniera definitiva. Tehnologia consta in aplicarea unei temperaturi scazute direct pe tesuturile adipoase, printr-un proces cunoscut sub numele de apoptoza sau “moartea programata a celulelor”, care duce la eliminarea celulelor grase intr-un mod natural si gradat.

Apoptoza celulara elimina celulele anormale si surplusul de celule normale esentiale pentru buna functionare a organismului. Celulele sunt eliminate in urma cristalizarii lipidelor din celulele adipoase. La un interval specific de temperatura grasimea se solidifica si se cristalizeaza, insa celelalte tesuturi care contin apa nu se cristalizeaza si raman neafectate.


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Esthetic Lux Center.

Reduceri similare


Premium Exclusiv Plasmolifting cu Acid Hialuronic
healing Dermato-Cosmetică place Cluj

Plasmolifting cu Acid Hialuronic

Metoda Plasmolifting PRP este folosita pe scara larga, in medicina estetica, in ortopedie, traumatologie, urologie, ginecologie, stomatologie, medicina sportiva.

local_hospital Medexpert