ABC Medical Center

ABC Medical Center ai parte de servicii profesionale si atentie absoluta.

Andodent

Centrul Medical Andodent din Ploiesti a fost infiintat in anul 2006, a inceput activitatea cu un cabinet de medicina dentara, ajungand in prezent la peste 20 de specialitati si aproximativ 40 de cadre medicale.

Centrul Medical Veridia

Prezent in peisajul clinicilor medicale private din Bucuresti de peste 15 ani, Veridia continua cu mandrie istoricul Centrului Medical Matei Basarab si confirma permanent aprecierea si asteptarile pacientilor si a colaboratorilor sai. Echipa medicala de exceptie din policlinica asigura consultatii in specialitati medicale precum obstetrica-ginecologie, endocrinologie, neurologie, pneumologie, alergologie si imunologie clinica, cardiologie, diabet si boli de nutritie, boli infectioase, dermato-venerologie, medicina interna, medicina de familie, medicina muncii, ecografie generala, ecografie-morfologie fetala, pediatrie. Analizele de laborator recomandate pot fi recoltate in toate centrele noastre de recoltare din Bucuresti, prin intermediul unui personal calificat, inclusiv atunci cand pacientii sunt copii.

Centrul Medical SANA

Este o clinica medicala dedicata sanatatii si frumusetii dumneavoastra, activa pe piata serviciilor medicale de peste zece ani. Echipa de medici de inalta competenta asigura cel mai bun algoritm de screening, diagnostic, tratament si urmarire postterapeutica intr-un mod personalizat. Echipamentele medicale de ultima generatie asigura tratamente minim-invazive si nedureroase, terapii bazate pe lumina inteligenta, solutii integrate si individualizate. Pacientul va fi in siguranta alaturi de noi, in timpul tratamentelor. Centrul Medical SANA Ofera o gama larga de specialitati medicale dedicate sanatatii dumneavoastra: Obstetrica-ginecologie Dermato-venerologie Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice Endocrinologie Gastroenterologie Medicina de Familie Medicina Interna Neurologie Pneumologie Psihiatrie Radiologie-imagistica medicala Recuperare, medicina fizica si balneologie Reumatologie Ingrijiri la domiciliu; dar si tratamente si solutii pentru infrumusetare, tratamente non-invazive sigure si eficace pentru orice pacient, indiferent de varsta sau sex Epilare laser Cutera COOLGLIDE Peeling laser Cutera YSGG PEARL FUSION Peeling laser Cutera YSGG PEARL Laser vascular Cutera COOLGLIDE Rejuvenare Cutera 3D expres Rejuvenare laser Cutera GENESIS Lifting nechirurgical Cutera TITAN Masaj terapeutic si de relaxare Tratamente injectabile- Toxina botulinica Tratamente injectabile- Acid hialuronic

Centrul Medical Profilaxia

Pentru ca ne pasa de sanatatea ta.

Sanovital

Centrul medical SANOVITAL a fost înfiinţat în martie 2002 şi a dobândit o identitate nouă, ultramodernă, din anul 2004.

Clinica Promed

Promovăm sănătatea prin servicii medicale primare și de prevenție, educare și tehnologie de ultimă generație, având în centru pacientul.

Eurosanity

Centrul medical Eurosanity va ofera asistenta medicala de calitate, avand dotare cu aparatura de ultima generatie si inalta performanta, personal medical cu inalta competenta profesionala

Medexpert

De peste 15 ani avem grija de sanatatea ta, a copiilor tai, a parintilor si prietenilor tai.

Clinica Eminescu 100

Clinica de diagnostic si tratament este reprezentata de renumiti medici din Romania, in care tratamentul eficient si redobandirea sanatatii pacientului este primordiala.

Centrul Medical Nicomed

Nicomed furnizeaza catre mai mult de 150,000 de beneficiari, servicii medicale pentru diverse specialitati, serviciu de ambulanta, servicii de medicina muncii si servicii de laborator.

Policlinica Medica

O echipa de peste 30 de medici este permanent in serviciul dumneavoastră, asigurând o varietate de opțiuni în vederea evalării stării de sănătate, a prevenției, diagnosticării sau tratării anumitor tipuri de afecțiuni.

Superdiet

SuperDiet este o clinică medicală dedicată atât pacienţilor diagnosticati cu diabet sau prediabet,obezitate, dislipidemie, hipertensiune, ficat gras, sindrom metabolic și alte afectiuni associate, precum și persoanelor care au nevoie de ajutor în schimbarea stilului de viață.

Doctor Acasa

Servicii medicale complete la domiciliul dumneavoastra pe toata raza municipiului Bucuresti si judetul Ilfov.

Realmed

Familia şi căldura unui camin înseamnă pentru cei mai mulţi oameni, un loc de refugiu din calea suferinţei în care se află.

Daca aveti nevoie de consultatie sau ingrijire medicala, nu amanati. In aceste vremuri, este deosebit de important sa cautati ingrijiri medicale pentru simptomele care va preocupa, precum si sa gestionati afectiunile cronice de care suferiti. Consultati ofertele medicale ale partenerilor nostri pentru a va proteja sanatatea sau de a beneficia de ingrijiri medicale de specialitate. Pe site-ul nostru gasiti oferte, promotii, discount-uri, pachete si abonamente de la centre medicale, cabinete individuale, laboratoare de analize si clinici private ce ofera servicii medicale de calitate pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra de asistenta medicala. Partenerii nostri ofera consultatii in medicina de familie, geriatrie, medicina interna, pediatrie si nu numai. Unele dintre serviciile de specialitate oferite includ: servicii de asistenta pentru alaptare, terapie fizica, psihologie pentru adolescenti si adulti, chirurgie, analize medicale, consultatii, educatie si asistenta pentru diabet, nutritie, acupunctura si medicina muncii.

Va multumim pentru vizita pe site-ul nostru.

Vrei să fii la curent cu ultimele discounturi medicale?

Abonează-te la newsletter-ul nostru!

mail