Tratament de întinerire cutanată cu radiofrecvență fracționate

Radiofrecventa tripolara este cea mai noua tehnologie bazata pe radio-frecventa.

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Clinica Eliade
Pret
700 lei redus de la 850 lei
Oferta valabila pana la
31 mai 2019

Solicită o programare!


Despre oferta

RADIOFRECVENTA TRIPOLARA

Radiofrecventa tripolara este cea mai noua tehnologie bazata pe radio-frecventa, care are rezultate efective inca de la primul tratament in cazul lipsei de fermitate si elasticitatii pielii (atat faciale cat si corporale). Tratamentele tripolare sunt singurele care pot trata combinand energia undei de radiofrecventa (RF) unipolare cu cea bipolara.

FERMITATE SI RECONTURARE FACIALA

Colagenul si elastina – sunt produse de o celula a pielii numita fibroblast. Energia RF stimuleaza aceste fibroblaste. Incalzirea locala cauzeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si in acelasi timp stimuleaza metabolismul fibroblastelor accelerind producerea de noi fibre de colagen si elastina. Contractia fibrelor de colagen si regenerarea depozitelor de colagen si elastina confera fermitate si elasticitate pielii asigurandu-i un aspect sanatos si intinerit. Prin contractia fibrelor de colagen se obtine un efect imediat, iar prin refacerea depozitelor de colagen si elastina avem garantia unor rezultate pe termen lung. Studii clinice au dovedit imbunatatirea fermitatii, elasticitatii si tonusului pielii, precum si atenuarea ridurilor pe toate tipurile de piele. Radiofrecventa Tripolara este o metoda nonchirurgicala, nedureroasa, fara riscuri de infectii care poate inlocui cu succes , lifting-urile faciale si corporale. Radiofrecventa Tripolara este cea mai noua tehnologie care are rezultate efective inca de la primul tratament in cazul celulitei, tesutului adipos, lipsei de fermitate a pielii (atat faciale cat si corporale). Tratamentele cu Radiofrecventa Tripolara sunt singurele care pot trata combinand energia undei de radiofrecventa (RF) unipolara cu cea bipolara. Astfel in acelasi timp se pot active celulele adipoase cat si fibroblastele (cele care produc collagen si elastina) atat superficial cat si in profunzime.


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Clinica Eliade.

Reduceri similare


Exclusiv 1 ml acid hyaluronic marca Juvederm
healing Dermato-Cosmetică place București

1 ml acid hyaluronic marca Juvederm

Injectare 1 ml acid hyaluronic marca Juvederm pentru marire volum buze sau corectare riduri

local_hospital Clinica Eliade