Terapia Tecar Winback 10 sedinte

Terapia Tecar Winback iti reda sanatatea intima.

Clinică parteneră
Tunic BioLab
Preț
2560 lei redus de la 3200 lei
Ofertă valabilă până la
30 decembrie 2023

Solicită o programare!


Despre ofertă

Terapia Tecar Winback este recomandată cu succes în tratarea următoarelor afecțiuni:

✔️Dureri pelvine post-partum (naștere pe cale naturală, dar și prin operație de cezariană). Conform celor mai recente statistici, aproximativ 70% din nașteri duc la traume musculare ce se află în majoritatea cazurilor în zona perineului. Indiferent de tipul de leziune, WINBACK Intimity este esențial în tratarea acestor traume și accelerarea recuperării post-partum.

✔️Reducerea durerilor la nivel pelvin (exemplu: dureri vulvare, vaginism). Durerea pelviană, fie ea ciclică (durere menstruală) sau cronică, de exemplu după naștere, poate fi ameliorată cu WINBACK. În acest din urmă caz, se recomandă reabilitarea țintită, iar terapia de la o moașă în combinație cu energia WINBACK are un efect analgezic imediat și de durată. Datele colectate de la un grup de femei cu leziuni perineale după naștere au arătat o îmbunătățire semnificativă a nivelurilor de durere pe care le-au experimentat începând cu prima sesiune.
✔️Incontinența urinară post-partum (prin refacerea tonusului muscular). Menopauza sau alte evenimente, cum ar fi nașterea, pot duce la o serie de modificări fiziologice care modifică calitatea vieții pacienților dumneavoastră. Incontinența, retenția urinară, disuria etc. pot fi rezolvate cu ușurință prin tratamentul WINBACK.
Incontinența urinară de stres sau de efort. Asocierea terapiei Tecar Winback în tratamentul incontinenței urinare este un standard terapeutic, pentru că de multe ori scutește pacienta de intervenții inutile.
✔️Drenaj la nivelul tegumentar, dar și profund pentru evitarea aderențelor în profunzime.
✔️Menopauză
✔️Revitalizare vaginală (rejuvenare)
✔️Dureri premenstruale
✔️Hemoroizi
✔️Diagnostic BIP (boală inflamatorie pelvină)
✔️Dispareunia
✔️Atrofie vaginală
✔️Afectiuni ale prostatei


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Tunic BioLab.

Reduceri similare


Exclusiv Videocolposcopie
healing Ginecologie place București

Videocolposcopie

Videocolposcopia este o procedură ginecologică din seria investigațiilor imagistice prin care se urmărește starea de sănătate a vulvei, vaginului și colului uterin.

local_hospital Reteaua Medicala Victoria
Premium Exclusiv Ecografie morfologica trimestrul III
healing Ginecologie place București

Ecografie morfologica trimestrul III

Sarcina reprezintă o perioadă minunată de care merită să te bucuri din plin, însă investigațiile medicale nu vor trebui omise.

local_hospital Centrul Medical Veridia
Exclusiv Consultație ginecologică + ecografie transvaginală
healing Ginecologie place București

Consultație ginecologică + ecografie transvaginală

Profită acum de un pachet de control.

local_hospital Professional Klinic