Sindromul de tunel carpian

Ai suferit prea mult ca să mai amâni tratamentul!!! Beneficiază de această ofertă.

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Orthohub
Preț
1899 lei redus de la 2500 lei
Ofertă valabilă până la
30 aprilie 2024

Solicită o programare!


Despre ofertă

Dacă diagnosticul este confirmat, urmează discutarea opțiunilor de tratament, despre care vreau să vă ofer informații în cele ce urmează.
Care sunt posibilitățile de tratament pentru Sindromul de tunel carpian?
Tratamentul Sindromului de tunel carpian se recomandă în funcție de severitatea afecțiunii. Este ideal ca afecțiunea să fie descoperită în stadiul incipient sau în stadii nu foarte avansate, astfel încât să se evite intervenția chirurgicală.

Astfel, pacienților care se prezintă în stadii incipiente sau nu foarte severe (care nu necesită operație) le recomand următoarele:

schimbări ale stilului de viață: prin evitarea sau reducerea activităților care provoacă simptomele și prin a lua pauze frecvente pentru detensionarea mâinilor
recuperare medicală: pentru îmbunătățirea flexibilității și a forței întregii mâini
orteză pentru încheietură: ajută la menținerea încheieturii în poziție neutră și reduce presiunea asupra nervului median
anumite medicamente
terapie cu laser sau cu ultrasunete pentru a reduce inflamația și a îmbunătăți circulația.
Intervenția chirurgicală pentru tratamentul Sindromului de tunel Carpian
Am lăsat la final cura chirurgicala a Sindromului de tunel carpian. Aceasta este recomandată în cazuri severe sau persistente a afecțiunii și este o intervenție care presupune tăierea unui ligament pentru a elibera presiunea asupra nervului median.

În practica mea, folosesc o metodă minim invazivă, cu anestezie locală, iar intervenția se poate face în aceeași zi cu consultația. Așa cum am menționat la început, am o experiență vastă în tratarea Sindromului de tunel carpian, cu peste 100 de pacienți tratați numai în ultima jumătate de an.

Intervenția durează maxim 15 minute, iar rezultatele vor putea fi simțite încă din prima noapte, ceea ce este o adevărată ușurare pentru pacienți.

Mă bucură nespus că pacienții temători, care poate au amânat intervenția de frică, își dau seama la final că a fost o intervenție ușoară, că nu au simțit nimic și că în sfârșit se pot bucura de viață fără a mai fi chinuiți de durere.

Nu de puține ori am operat pacienți care deja fuseseră operați în alte centre, chiar și în străinătate, dar cu rezultate deloc bune, care în continuare aveau dureri și care acum se bucură de o viață normală.

În ceea ce privește prețul, încerc întotdeauna să ofer prețul corect pentru pacienții mei, astfel încât să nu fie o povară financiară. De aceea, prețul pentru intervenția cu anestezie locală este de 1899 lei.

Acestea fiind spuse, dacă bănuiți că aveți Sindrom de tunel carpian, vă aștept cât mai repede la un consult, pentru a confirma sau infirma diagnosticul și a vă reda viața așa cum o știați, fără dureri.


Nu ai găsit ce căutai? Trimite o solicitare către clinica Orthohub folosind butonul de mai jos.
Solicită un alt serviciu

Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Orthohub.

Reduceri similare


Exclusiv Consult Ortopedie Alege preventia  !249 ron
healing Ortopedie - Traumatologie place București

Consult Ortopedie Alege preventia !249 ron

Servicii complete Ortopedie- Traumatologie !

local_hospital Eurosanity
Exclusiv Recuperați Puterea și Mobilitatea cu Tratamentul Tendonului Ahilean la Centrul Medical Sana!
healing Ortopedie - Traumatologie place București

Recuperați Puterea și Mobilitatea cu Tratamentul Tendonului Ahilean la Centrul Medical Sana!

Tratamentul Tendonului Ahilean 1750 Ron

local_hospital Centrul Medical SANA
Exclusiv Ortopedie-infiltratii intraarticulare 650 LEI: PRP
healing Ortopedie - Traumatologie place București

Ortopedie-infiltratii intraarticulare 650 LEI: PRP

Ortopedie-infiltratii intraarticulare 650 LEI

local_hospital Centrul Medical SANA