Recoltare analize medicale la domiciliu Bucuresti

Ne deplasam la domiciliu in Bucuresti pentru recoltarea analizelor de laborator SYNLAB

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Medical Mamm
Adresă
Preț
80 lei redus de la 100 lei
Ofertă valabilă până la
30 decembrie 2024
Review-uri
5.00, din 8 review-uri

Solicită o programare!


Despre ofertă

Pretul prezentat este pentru recoltarea probelor pentru analize de laborator. La acest pret se aduga costul laboratorului SYNLAB pentru prelucrarea probelor, lista de pret este disponibila pe site-ul lor.

Transportul probelor la laborator presupune un cost aditional incepand cu 20 lei / adresa.



Review-uri

Gheorghe B. · acum 4 luni

Totul a fost extraordinar de bine. Profesionalism, amabilitate, compasiune față de pacient. Recomand tuturor care au nevoie de aceste servicii. Vă mulțumesc mult!

Laura B. · acum 7 luni

Foarte mulțumită!

Dan H. · acum 9 luni

recomand,grija pentru pacient.

Aritia G. · acum 11 luni

Am facut o programare online pentru recoltare analize medicale la domiciliu pentru mama mea in varsta de 92 ani. Am optat ca transportul probelor la laborator sa fie facut de ei. Sunt extrem de multumita de promtitudinea cu care m-au contactat sa confirmam programarea si detaliile, de empatia de care au dat dovada si grija cu care au recoltat. Si nu in ultimul rand, de rapiditatea cu care am primit rezultatele (in aceeasi zi), inclusiv pentru analize care dureaza 24-48 ore Ma bucur ca avem astfel de servicii medicale in Romania! Multumesc mult! Recomand din toata inima!

Tudora S. · acum un an

Totul a decurs perfect , de la programare , recoltare , primire rezultat ! Dra Andreea care a realizat toate aceste operatii , a dovedit profesionalism , promptitudine , empatie , amabilitate ! Recomand cu incredere iar eu raman pacient fidel . Sanatate tuturor !

Serbanica V. · acum un an

Domnul care face recoltarile in zona Baneasa este un profesionist desavarsit ! A acceptat sa vina inaintea programului pt ca solicitarea noastra era urgenta - multumim din suflet ! echipat perfect, cu mana usoara, parintii mei au fost superincantati. Recomand sa apelati cu incredere la serviciile Medical Mamm !

Georgeta G. · acum un an

Buna ziua! Felicitari domnisoarei care s-a prezentat pentru recoltare! O adevarata profesionista, punctuala, si extrem de amabila. Am solicitat acest serviciu pentru o batrana si am fost foarte multumiti. Mama mi-a spus ca nici nu a simtit cand i s-a recoltat sange. Multumim!

Drug L. · acum 2 ani

Foarte bine!


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Medical Mamm.

Reduceri similare


Premium Consultatie psihiatrie
healing Recoltări la domiciliu place București

Consultatie psihiatrie

Psihiatria este o ramură a medicinei care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea, tratamentul și reabilitarea persoanelor cu boli mintale.

local_hospital Doctor Acasa
Premium Consultatie reumatologie
healing Recoltări la domiciliu place București

Consultatie reumatologie

Reumatologia este o ramură a medicinii interne, care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea bolnavilor cu afecțiuni nechirurgicale ale aparatului locomotor.

local_hospital Doctor Acasa
Exclusiv Perfuzie hidratare + vitamine la domiciliu
healing Recoltări la domiciliu place București

Perfuzie hidratare + vitamine la domiciliu

Ne deplasam la domiciliu pacientului pentru a oferii servicii medicale premium.

local_hospital Tratamente Domiciliare