info_outline
Info: Oferta este inactivă

Pachet nutritie / obezitate

Alege un stil de viata sanatos! Pachet analize + consult initial nutritie + trei controale ulterioare

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Centrul Medical Nicomed

Oferta nu mai este activă


Despre ofertă

O alimentatie sanatoasa presupune respectarea meselor principale, combinatii corecte ale alimentelor si cantitati adaptate nevoilor zilnice ale fiecarui pacient în parte.
Acesta este motivul pentru care atunci cand ne propunem sa slabim, cel mai indicat este sa apelăm la un medic specialist care va lua in calcul toti factorii pentru a trasa un parcurs corect: o dieta echilibrata, individualizata, care sa tina cont de stilul de viata, consumul caloric zilnic, cat si de toti parametrii legați de varsta, sex, indice de masa corporala, condiții de viață speciale (sarcină, alăptare, etc) sau patologii asociate.

Obezitatea nu este numai o problema estetică ci în primul rând o tulburare de nutriție ce se manifestă prin sporirea greutății corporale mult peste nivelul greutății ideale, cu consecințe grave asupra sănătății.
Apariția obezității influențează aspectul fizic dar și starea psihică. Excesul ponderal generează numeroase complicații: diabet zaharat, afecțiuni cardiace și cerebro-vasculare, hipertensiune arterială, apnee de somn, tulburări locomotorii.

Oferta include:

- pachet complex analize: hemoleucograma, glicemie, colesterol total, colesterol HDL, colesterol LDL, creatinina serica, acid uric, TGO, TGP , calciu ionic, calciu total, magneziu, sideremie, proteine totale, proteina c reactiva
Recoltarea se poate face inainte de consultatia initiala, apoi cu rezultatele analizelor se face programarea pentru consultatia initiala.
- consultatie initiala nutritie - interpretare analize, analiza istoricului medical, a stilului de viata, stabilire plan nutritional
- controale nutritie ulterioare - trei controale incluse

Promotia este valabila la Dr Brezae Mirela Ghertruda - Medic Specialist Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Centrul Medical Nicomed.

Reduceri similare


Exclusiv Consultatie START nutritie
healing Nutriție place București

Consultatie START nutritie

Da STARTUL spre un stil de viata sanatos!

local_hospital Arcomed
Exclusiv Consultatie si Control Nutritie Integrativa + Pachet 4 Terapii Bowen
healing Nutriție place București

Consultatie si Control Nutritie Integrativa + Pachet 4 Terapii Bowen

Terapia Bowen este o metoda non-invaziva, de tratare holistica.

local_hospital Quantica 720
Exclusiv NUTRITIE - CONSULTATIE
healing Nutriție place București

NUTRITIE - CONSULTATIE

Planificate pe durata a 6-8 saptamani

local_hospital Rom Med 2000