info_outline
Info: Oferta este inactivă

Pachet Full Cardio Test

Pachetul conține: Consult, Ecografie + ECG, Test de efort și Holter ECG

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Spitalul Monza Ares

Oferta nu mai este activă

Ce puteți face?


Despre ofertă

Pachetul conține:

  • Consultație Cardiologie;
  • Ecografie Cardiacă;
  • ECG - Electrocardiograma;
  • Test de efort;
  • Holter ECG;

Consultația la cardiologie reprezintă primul pas către stabilirea unui diagnostic corect în ceea ce privește afecțiunile cardiovasculare. Aceasta constă într-o anamneză (medicul va trece împreună cu pacientul prin istoricul medical al acestuia) și evaluarea clinică a pacientului.

Electrocardiograma – EKG este o investigație care presupune controlul ritmului cardiac. Această investigație studiază activitatea electrică a inimii și semnalează eventuale tulburări ale ritmului inimii. Ecocardiograma sau ecografia de cord este o investigație prin care sunt obținute imagini ale inimii în timp real, folosindu-se ultrasunetele.

Ecocardiograma durează în jur de 30-60 de minute, în funcție de complexitatea cazului examinat. Se face fără anestezie, pentru că este o investigație neinvazivă și nedureroasă.

Testul de efort face parte din categoria investigațiilor cardiologice cu recomandare clară dată de către medicul cardiolog. Această investigație nu se efectuează la alegerea pacientului ci trebuie să se facă la indicația medicului cardiolog. Înainte de a primi recomandarea pentru această investigație este necesară evaluarea pacientului prin anamneză, electrocardiogramă și ecografie cardiacă.

Monitorizarea ritmului inimii cu ajutorul unui holter ECG se face printr-un dispozitiv care va fi atașat pacientului 24 de ore, timp în care acesta își va face activitățile obișnuite. Dispozitivul monitorizează activitatea electrică a inimii cu ajutorul unor electrozi lipiți pe pieptul pacientului. Holterul poate înregistra bătăile anormale ale inimii sau anumite modificări de ritm care apar atunci când pacientul simte dureri în piept.


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Spitalul Monza Ares.

Reduceri similare


Premium Exclusiv Test holter ECG
healing Cardiologie place Cluj

Test holter ECG

Cardiologia este o specialitate medicală care are ca subiect de studiu bolile inimii și ale vaselor de sânge.

local_hospital Medexpert
Premium Exclusiv Consultatie + Examen ecografic cardiologie + ECG
healing Cardiologie place Cluj

Consultatie + Examen ecografic cardiologie + ECG

Cardiologia este o specialitate medicală care are ca subiect de studiu bolile inimii și ale vaselor de sânge.

local_hospital Medexpert
Premium Exclusiv Consulatie + ecografie doppler carotidian si vertebral
healing Cardiologie place Cluj

Consulatie + ecografie doppler carotidian si vertebral

Consultatie completa de cardiologie

local_hospital Medexpert