Pachet endocrinologie (consultatie, ecografie tiroida, controale, analize)-ADULTI si COPII

Pachet endocrinologie (consultatie initiala, ecografie tiroida, controale ulterioare, analize gratuite la recomandare)

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Centrul Medical Nicomed
Preț
120 lei redus de la 630 lei
Ofertă valabilă până la
31 ianuarie 2022
Feedback
5.00, din 10 păreri

Solicită o programare!


Despre oferta

Promotia este valabila incepand cu data de 01.08.2021 si este conditionata de prezentarea biletului de trimitere de la medicul de familie/specialist catre specialitatea Endocrinologie.
Promotia se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor peste 5 ani!

Oferta include:
- Consultatie initiala endocrinologie;
- Ecografie tiroida;
- Buletin ecografic;
- Recomandare medicala;
- Controale/Interpretare analize ulterioare la indicatia medicului (doua/trei vizite in decurs de 60/90 zile de la data efectuarii consultului initial, nu mai mult de doua intr-o luna in functie de tipul diagnostului acut/subacut sau cronic);
- Analize medicale de laborator decontate CAS (in limita plafonului disponibil) la recomandarea medicului;
- Recomandare medicala si prescriptie tratament daca este cazul.

Promotia este valabila la Dna. Dr. Badea Alexandra Diana - Medic Specialist Endocrinologie, competenta ecografie tiroida.

Endocrinologia este specialitatea care se ocupă de afecțiunile hormonale, date fie de dezechilibrele de secreție hormonală (în plus sau în minus), fie de apariția de tumori/noduli la nivelul glandelor endocrine.

Când se recomandă un consult endocrinologic?

Atunci când o persoană se confruntă cu un diagnostic al unei afecțiuni hormonale, cum ar fi diabetul sau boala tiroidiană, medicul poate sugera să consulte un endocrinolog. Mulți pacienți au nevoie de îngrijire personalizată din cauza altor probleme de sănătate care le afectează situația hormonală.

Și femeile însărcinate au nevoie de medicul endocrinolog. În timpul sarcinii, tiroida este hiperstimulată, rezultând modificări ale concentrațiilor de hormoni tiroidieni. Evaluarea exactă a funcției tiroidiene în timpul sarcinii este esențială, atât pentru inițierea terapiei cu hormoni, cât și pentru ajustarea dozei de hormoni tiroidieni la pacientele care primesc deja tratament.

Ecografia de tiroida reprezinta o examinare a glandei tiroide cu ajutorul ultrasunetelor, utilizata pentru detectarea si diagnosticul afectiunilor tiroidiene.
Ecografia de tiroida se poate face ori de cate ori medicul o recomanda.
Cand sa faci o ecografie de tiroida?
✓ Daca ai un nodul tiroidian sau tiroida crescuta în volum.
✓ Daca exista un risc inalt de dezvoltare a unui cancer tiroidian.
✓ Daca exista simptome ca: ameteli, pierderea sau cresterea in greutate, umflarea gatului, schimbarea brusca a nivelului de energie, caderea parului.


Nu ai găsit ce căutai? Trimite o solicitare către clinica Centrul Medical Nicomed folosind butonul de mai jos.
Solicită un alt serviciu

Feedback

Lucica I. · acum o săptămână

Recomand cu toată încrederea o doamnă doctor foarte caldă și un bun profesionist!

Saviana S. · acum o lună

Dna doctor implicata, și atenta la control.

Stoenescu I. · acum 2 luni

Un medic foarte preocupat și implicat. Are vedere de ansamblu și investighează atent orice posibila problema de sănătate. Întregul personal foarte amabil și profesionist. Numai cuvinte de lauda pentru doamna doctor și pentru personalul din clinica Nicomed Armoniei

Valentina D. · acum 2 luni

Ambient plăcut, personal cald și primitor, Dna Doctor Badea Diana.. minunata.

Mitache L. · acum 3 luni

Adresa din emailul primit a fost greșită și din cauza asta a trebuit sa ma duc până in gara de nord si sa revin apoi de acolo: Locație Centrul Medical Nicomed, Armoniei Data și ora 18 octombrie 2021, ora 15:40 Adresă Centrul Medical Nicomed Calea Grivitei nr 198-200, Bucuresti București Dar odata ajuns al cabinet totul a decurs perfect. E util sa fie corectata adresa trimisa pe email pentru cazurile viitoare.

Ionica B. · acum 3 luni

Programarea a decurs neașteptat de bine. Doamna doctor Badea este un medic foarte implicat și explică foarte bine. Este un medic răbdător și o recomand cu tot dragul. De la controlul de aseară va rămâne medicul meu endocrinolog, voi merge doar la dânsa. Am fost foarte mulțumită de cum a decurs consultul, ecografia, nu am stat niciodată o ora in vreun cabinet așa cum am stat aseară la dânsa. O ora de explicații și investigații, analize. A fost o ora in care am simțit că mi-am găsit medicul pe care îl voiam. Felicitari doamna doctor! De asemenea doamnele de la recepție și doamnele de la analize au fost foarte amabile, răbdătoare și drăguțe. Voi reveni cu mare drag !

Ioana M. · acum 3 luni

Am fost foarte mulțumită de calitatea actului medical!voi reveni cu siguranță la dna doctor

Luciana G. · acum 4 luni

Eram sceptica la inceput cand am primit oferta pe mail dar am zis sa incerc .Am fost placut surprinsa de modul in care a decurs consultatia. Doamnele de la receptie au fost foarte dragute. Doamna doctor Diana Badea mi-a explicat totul cap-coada, a fost foarte rabdatoare si m-a indrumat cu restul analizelor pe care ar trebui sa le fac. Atitudinea dansei este de 10+. Recomand atat site-ul cat si clinica.

Aurelia-nicoleta V. · acum 4 luni

Super de treabă doamna Doctor, n-am cuvinte la cât de bine am fost primită. Profesionalism și un deosebit interes pentru binele pacientului. Sunt atât de încântată că personalul medical începe să fie pe placul nostru și am un deosebit respect pentru dânșii .

Fulvia M. · acum 5 luni

Am fost foarte multumita de doamna doctor, consultatia a decurs foarte bine. Sunt foarte multumita de sfaturile doamnei doctor.


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Centrul Medical Nicomed.

Reduceri similare


Exclusiv TIROIDA: Pachet Investigatii Endocrinologie
healing Endocrinologie place București

TIROIDA: Pachet Investigatii Endocrinologie

Pachet Investigatii Endocrinologie la 280 RON sub indrumarea Dr. Dan PERETIANU

4.00, 3 păreri
local_hospital Centrul Medical SANA
Premium Exclusiv Ecografie tiroida + Consultatie Endocrinologie
healing Endocrinologie place București

Ecografie tiroida + Consultatie Endocrinologie

Endocrinologia este stiinta care studiaza bolile hormonale.

local_hospital Superdiet
Exclusiv Ecografie Doppler glanda tiroida: 149 lei
healing Endocrinologie place București

Ecografie Doppler glanda tiroida: 149 lei

Ecografie Doppler glanda tiroida realizata de medic primar endocrinolog

4.39, 28 păreri
local_hospital Eurosanity