Montare branula

Montarea unei branule presupune inserţia unui cateter într-o venă periferică cu scopul de a avea un acces venos permanent pe toată durata existenţei branulei.

star Serviciu Premium
1) Programare cu Prioritate
2) Efectuare unei fișe informative cu recomandări
3) Informare mai rapidă a rezultatelor investigațiilor
Clinică parteneră
Realmed
Preț
100 lei
Ofertă valabilă până la
30 decembrie 2024

Solicită o programare!


Despre ofertă

Selectarea cateterului şi a locului de inserţie se va face în funcţie de tipul, durata şi frecvenţa tratamentului pe care pacientul le are prescrise, accesibilitatea patului venos al pacientului, vârsta şi constituţia fizică a pacientului. Dacă este posibil, se va alege o venă la braţul sau mâna nondominantă.

Locurile preferate de puncţionare venoasă sunt vena cefalică şi basilica a braţului şi cele de pe partea dorsală a mâinii. Se pot aborda şi venele de la nivelul piciorului, dar creşte riscul de tromboflebită. Un cateter periferic permite adminstrarea de soluţii lichide, sânge şi derivate din sânge, şi menţine accesul venos permanent. Inserţia unui cateter periferic este contraindicată la braţul sau mîna care prezintă leziuni, edeme, arsuri, la braţul sau mâna corespunzătoare plăgii operatorii la pacientele mastectomizate. De obicei, dacă o venă este lezată ( hematom, echimoza etc) se va alege un nou loc de puncţionare întotdeauna deasupra zonei lezate, niciodată sub zona lezată.


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Realmed.

Reduceri similare


Premium Pansamentul plăgilor infectate
healing Recoltări la domiciliu place Alba Iulia

Pansamentul plăgilor infectate

E foarte important sa apelezi la profesionisti.

local_hospital Realmed
Premium Consultatie medicala generala
healing Recoltări la domiciliu place Alba Iulia

Consultatie medicala generala

Familia şi căldura unui camin înseamnă pentru cei mai mulţi oameni un loc de refugiu din calea suferinţei în care se află.

local_hospital Realmed
Premium Kinetoterapie individuală
healing Recoltări la domiciliu place Alba Iulia

Kinetoterapie individuală

E bine să fii flexibil şi să ai articulaţii flexibile, musculatură tonică şi oase în perfectă stare.

local_hospital Realmed