info_outline
Info: Oferta este inactivă

Ecografie transvaginala

Ecografia transvaginala este de multe ori recomandata pentru diagnosticarea unor afectiuni ale aparatului genital feminin sau pentru a urmari in dinamica evolutia acestora.

star Serviciu Premium
1) Programare cu Prioritate
2) Efectuare unei fișe informative cu recomandări
3) Informare mai rapidă a rezultatelor investigațiilor
Clinică parteneră
Tunic BioLab
Review-uri
1.00, din 1 review

Oferta nu mai este activă


Despre ofertă

Ecografia transvaginala este cea mai folosita investigatie imagistica in ginecologie, fiind indicata in:

✔️Diagnosticarea tumorilor genitale benigne si maligne: polipi intrauterini, fibroame uterine, chisturi ovariene, etc.
✔️Diagnosticarea afectiunilor trompelor uterine si a inflamatiilor pelvine
✔️Stabilirea cauzei sangerarilor pe cale vaginala
✔️Identificarea sarcinile extrauterine
✔️Monitorizarea ovulatiei prin vizualizarea foliculilor ovarieni la persoanele cu infertilitate



Review-uri

Maria D. · acum un an

Lipsa de profesionalism la sectia de Obstetrica-Ginecologie respectiv dna dr Antonovici Marina ….pe langa faptul că la confirmarea programarii mi s-a zis sa vin cu 5 min mai devreme , lucru pe care l-am facut , am asteptat inca 20 min (25 min in total) peste programarea mea fără să își ceară scuze nimeni de decalarea programului . Din holul de așteptare al cabinetului se aude perfect conversația avuta de dr cu pacientul , cu lux de amănunte , fiind un perete rigips + geam deci intimitate zero. Eu optasem pentru o eco transvaginala pentru ca doar de atât aveam nevoie pt completarea dosarului medical. Dna dr a fost vizibil deranjata ca nu doresc si un consult si m-a întrebat daca stiu costul ecografiei , daca mi s-a comunicat , i-am confirmat ca da il cunosc .La ecografie mi s-a părut puțin stângace in manevrarea aparatului , la tastarea măsurătorilor , introducerea datelor si tuturor detaliilor .A ținut sa precizeze ca nu îmi poate oferi mai multe detalii pt ca am optat DOAR pentru o ecografie nu si pentru un consult .De asemenea la printarea raportului medical am constatat ca si acesta era foarte saracacios , fără prea multe detalii, măsurători , mult prea scurt pentru problema pentru care venisem .Ba chiar doamna dr s-a exprimat la plural in loc de chisturi … “CHISTE” 🤦🏻‍♀️ îmi pare rău ca nu pot încărca aici raportul medical sa pot exemplifica cele de mai sus . Ce e drept dna dr e colaborator cu clinica Tunic Lab tocmai de aceea scriu aici pentru a putea pe viitor sa va selectați colaborările in așa fel încât clientul sa fie tratat mai bine si cu mai mult interes . Astăzi am fost la interpretarea ecografie la dr meu care mi-a spus ca nu înțelege mare lucru din acea ecografie si imi recomanda sa fac alta pt ca atat raportul medical cat si masuratorile nu sunt foarte concludente ! Pe scurt m-am bucurat pentru ofertă dar am platit 200 lei degeaba …


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Tunic BioLab.

Reduceri similare


Exclusiv Videocolposcopie
healing Ginecologie place București

Videocolposcopie

Videocolposcopia este o procedură ginecologică din seria investigațiilor imagistice prin care se urmărește starea de sănătate a vulvei, vaginului și colului uterin.

local_hospital Reteaua Medicala Victoria
healing Ginecologie place București

PACHET GINECOLOGIE 3

Afla ca esti bine!

local_hospital DiaMedica
Exclusiv Testarea prenatala neinvaziva pentru Aneuploidii Fetale - Test Veracity
healing Ginecologie place București

Testarea prenatala neinvaziva pentru Aneuploidii Fetale - Test Veracity

Solicita acum o programare si beneficiează de un voucher

local_hospital Centrul Medical Veridia