Ecografie transvaginala

Ecografie transvaginala

star Serviciu Premium
1) Programare cu Prioritate
2) Efectuare unei fișe informative cu recomandări
3) Informare mai rapidă a rezultatelor investigațiilor
Clinică parteneră
Tunic BioLab
Preț
200 lei
Ofertă valabilă până la
15 noiembrie 2022
Review-uri
1.00, din 1 review

Solicită o programare!


Despre ofertă

Ecografie transvaginala. Ecografie transvaginala.
Ecografie transvaginalaReview-uri

Maria D. · acum o săptămână

Lipsa de profesionalism la sectia de Obstetrica-Ginecologie respectiv dna dr Antonovici Marina ….pe langa faptul că la confirmarea programarii mi s-a zis sa vin cu 5 min mai devreme , lucru pe care l-am facut , am asteptat inca 20 min (25 min in total) peste programarea mea fără să își ceară scuze nimeni de decalarea programului . Din holul de așteptare al cabinetului se aude perfect conversația avuta de dr cu pacientul , cu lux de amănunte , fiind un perete rigips + geam deci intimitate zero. Eu optasem pentru o eco transvaginala pentru ca doar de atât aveam nevoie pt completarea dosarului medical. Dna dr a fost vizibil deranjata ca nu doresc si un consult si m-a întrebat daca stiu costul ecografiei , daca mi s-a comunicat , i-am confirmat ca da il cunosc .La ecografie mi s-a părut puțin stângace in manevrarea aparatului , la tastarea măsurătorilor , introducerea datelor si tuturor detaliilor .A ținut sa precizeze ca nu îmi poate oferi mai multe detalii pt ca am optat DOAR pentru o ecografie nu si pentru un consult .De asemenea la printarea raportului medical am constatat ca si acesta era foarte saracacios , fără prea multe detalii, măsurători , mult prea scurt pentru problema pentru care venisem .Ba chiar doamna dr s-a exprimat la plural in loc de chisturi … “CHISTE” 🤦🏻‍♀️ îmi pare rău ca nu pot încărca aici raportul medical sa pot exemplifica cele de mai sus . Ce e drept dna dr e colaborator cu clinica Tunic Lab tocmai de aceea scriu aici pentru a putea pe viitor sa va selectați colaborările in așa fel încât clientul sa fie tratat mai bine si cu mai mult interes . Astăzi am fost la interpretarea ecografie la dr meu care mi-a spus ca nu înțelege mare lucru din acea ecografie si imi recomanda sa fac alta pt ca atat raportul medical cat si masuratorile nu sunt foarte concludente ! Pe scurt m-am bucurat pentru ofertă dar am platit 200 lei degeaba …


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Tunic BioLab.

Reduceri similare


Exclusiv Consultatie ginecologie + Ecografie transvaginala
healing Ginecologie place București

Consultatie ginecologie + Ecografie transvaginala

Vizita la medicul ginecolog ar trebui să se întâmple anual, indiferent dacă există vreun simptom îngrijorător sau nu.

local_hospital Natalmed
Exclusiv Videocolposcopie
healing Ginecologie place București

Videocolposcopie

Videocolposcopia este o procedură ginecologică din seria investigațiilor imagistice prin care se urmărește starea de sănătate a vulvei, vaginului și colului uterin.

local_hospital Reteaua Medicala Victoria
Premium Consultatie obstetrica-ginecologie (include consult senologic)
healing Ginecologie place București

Consultatie obstetrica-ginecologie (include consult senologic)

Consultatie obstetrica-ginecologie (include consult senologic)

local_hospital Tunic BioLab