info_outline
Info: Oferta este inactivă

ECOGRAFIE PEDIATRICĂ GENERALĂ+CONSULTAȚIE-REZULTAT PE LOC

Ecografie pediatrică generală plus consultație- rezultat pe loc

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Radiologul
Review-uri
1.00, din 1 review

Oferta nu mai este activă


Despre ofertă

Indiferent dacă doriți să verificați sănătatea copilului dumneavoastră sau aveți nevoie de o evaluare detaliată, medicul nostru vă poate oferi îngrijire medicală de încredere și de calitate. Cu o experiență vastă de peste 25 de ani în imagistică medicală, medicul nostru poate oferi o evaluare precisă și o interpretare atentă a rezultatelor.

Această ofertă specială este valabilă numai în luna martie și vă oferă oportunitatea de a beneficia de servicii de înaltă calitate la prețuri accesibile. Nu mai stați pe gânduri și programați acum o ecografie pediatrică pentru copilul dumneavoastră pentru a profita de această ofertă specială. Vă așteptăm cu drag!
Informații suplimentare la 0769 054 851



Review-uri

Emilia C. · acum 11 luni

Singurul loc in care ecografia cuiva a durat foarte putin, nu mi s,a parut ca s,au studiat cu atentie organele asa cum ar fi cazul la o ecografie generala. Nici macar nu a intors pacienta asa cum s,a intamplat in cazul tuturor ecografiilor facute pt a se vizualiza si rinichii sau ovarele. In fine, consultatie de 200 de lei sfarsita in max 10 min. Noi aveam programare la ora 19, la 19,15 avea o alta programare si la 19,20 o alta asa ca sa fie mai clar... Pt noi 200 de ron este o suma stransa cu greu am facut asta sperand sa asiguram calitate examenului medical chiar in conditiile in care mergeam "degeaba", pacientul fiind sanatos, cel putin aparent,insa nelinistea parintilor nu e de trecut cu vederea fiind atatia copii cu cancer nedepistat la timp, asta ca ex, dar dezamagirea este mare...


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Radiologul.

Reduceri similare


Premium Exclusiv Ecografie doppler venos ambele membre inferioare
healing Ecografie place București

Ecografie doppler venos ambele membre inferioare

Ecografie Doppler Membre Inferioare este un examen ecografic (bazat pe utilizarea ultrasunetelor) destinat explorarii arterelor si venelor.

local_hospital Centrul Medical Veridia
Exclusiv Ecografie Doppler artere sau vene mb inferioare sau superioare bilateral
healing Ecografie place București

Ecografie Doppler artere sau vene mb inferioare sau superioare bilateral

Ecografie Doppler la Akeso

local_hospital Akeso clinic
Exclusiv Fibroscan
healing Ecografie place București

Fibroscan

FibroScan este un dispozitiv ultramodern neinvaziv pentru determinarea gradului de fibroza si stadializarea hepatopatiei.

local_hospital Centrul Medical Veridia