info_outline
Info: Oferta este inactivă

CONSULTATIE FITOTERAPIE

Consultatie fitoterapie acordata de medic specialist alergologie cu competenta fitoterapie

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
star Serviciu Premium
1) Programare cu Prioritate
2) Efectuare unei fișe informative cu recomandări
3) Informare mai rapidă a rezultatelor investigațiilor
Clinică parteneră
Centrul Medical Mediclinic

Oferta nu mai este activă

Ce puteți face?


Despre ofertă

Centrul Medical Mediclinic ofera consultatii de fitoterapie prin medic Marius Iordache-specialist alergologie cu competenta Fitoterapie si Fitofarmacologie practica.
Fitoterapia este o terapie naturala care utilizeza drept principale instrumente plantele, sub forma proaspata sau uscata, preparate in moduri variate, pentru echilibrarea tulburarilor aparute in organism.
Fitoterapia moderna aparut ca o continuare a celei traditionale, chimia si farmacologia plantelor dezvoltate in mod extensiv in ultimele decenii ajutand la aprecierea, intelegerea si extinderea folosirii multora dintre plantele cunoscute. In acelasi timp, prin sinteza unor principii active din plante, fitoterapia a reprezentat locul de plecare al medicinei moderne a prezentului, multe dintre medicamentele alopate prescrise astazi datorandu-se fitoterapiei.
Medicatia naturista se poate recomanda pentru diverse afectiuni medicale acute si cronice atat ale copiilor cat si ale adultilor sau persoanelor varstnice (viroze respiratorii, probleme de imunitate, alergii, sindromul de oboseala cronica, afectiuni hepatice, digestive, renale, dermatologice, cardiace, psihice si neurologice, ginecologice, probleme de infertilitate etc). Recomandarile terapeutice sunt individualizate in functie de situatia particulara a fiecarui pacient, iar tratamentul se face in conditii riguroase, cu precautii si sub indrumarea medicului specialist.


Nu ai găsit ce căutai? Trimite o solicitare către clinica Centrul Medical Mediclinic folosind butonul de mai jos.
Solicită un alt serviciu

Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Centrul Medical Mediclinic.