info_outline
Info: Oferta este inactivă

Analize medicale - test Anticorpi anti-SARS-CoV-2 S (cantitativi)

Test Anticorpi anti-SARS-CoV-2 S (cantitativi) util pentru a determina răspunsul sistemului imun al organismului la o infectie cu SARS-CoV-2 sau ca urmare a vaccinarii.

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Superdiet

Oferta nu mai este activă


Despre ofertă

Probele se recolteaza DOAR DIMINEATA, intre orele 09:00 - 12:00. Nu se consuma alimente inainte de recoltare.

Pacientii care doresc sa afle care este cantitatea de anticorpi pe care organismul i-a dezvoltat in urma infectiei cu noul coronavirus sau a vaccinarii anti-COVID-19, le punem la dispozitie testul Anticorpi anti-SARS-CoV-2 S (cantitativi).
Testul Anticorpi anti-SARS-CoV-2 S (cantitativi) este un test imunologic pentru determinarea cantitativa in vitro a anticorpilor (IgG) impotriva domeniului de legare a receptorului (RBD) proteinei spike (S) a coronavirusului sindromului respirator acut sever 2 (SARS-CoV-2) în probele de ser si plasma umana.

Dupa infectarea cu SARS-CoV-2 persoana dezvolta un raspuns imunitar impotriva virusului, raspuns care consta si in producerea de anticorpi specifici fata de antigenele virale. Studii recente arata, ca in cazul SARS-CoV-2, spre deosebire de alti agenti patogeni, anticorpii IgG apar aproape simultan in sange. Exista diferente semnificative de la individ la individ in ceea ce priveste timpul necesar organismului sa dezvolte acesti anticorpi, durata medie estimata fiind de circa 2 saptamani.

Clinica noastra va pune la dispozitie testul Anticorpi anti-SARS-CoV-2 S (cantitativi) util pentru a determina răspunsul sistemului imun al organismului la o infectie cu SARS-CoV-2 sau ca urmare a vaccinarii.


Nu ai găsit ce căutai? Trimite o solicitare către clinica Superdiet folosind butonul de mai jos.
Solicită un alt serviciu

Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Superdiet.

Reduceri similare


Exclusiv Certificat prenuptial
healing Analize Medicale place București

Certificat prenuptial

Cel mai bun tarif din Bucuresti pentru certificatul prenuptial

local_hospital Centrul Medical ALEXIS
Exclusiv Test PCR
healing Analize Medicale place București

Test PCR

Rezultat in 12 ore.

local_hospital Clinica Eminescu 100
healing Analize Medicale place București

Pachet Detectie+ HPV Genotipare 40 tulpini

HPV este un virus comun care se transmite prin contact sexual.

local_hospital Centrul Medical Veridia