Albire dentară profesională - procedură care durează doar 10 minute

Folosim produse inovatoare de albire dentară care prezintă multe avantaje pentru pacienți. Pe lângă durata scurta de a sta cu lampa, de doar 10 minute, procedura NU provoacă sensibilitate dentară.

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Luxuria Medical Center
Preț
600 lei redus de la 1200 lei
Ofertă valabilă până la
31 august 2024

Solicită o programare!


Despre ofertă

De ce optăm pentru o procedură de albire dentară?

Pentru pacienții noștri, am selectat cu atenție cel mai eficient produs de albire dentară profesională, care nu provoacă sensibilitate dentară datorită conținutului său scăzut de peroxid. Un alt avantaj major este timpul scurt necesar pentru tratament, de doar 10 minute cu lampa. Fiind un gel prietenos cu gingiile, nu mai este necesară aplicarea unei bariere gingivale, ceea ce aduce un alt beneficiu notabil pacienților noștri. Datorită acestui produs inovator, igienizarea și albirea dentară pot fi efectuate în aceeași ședință, economisind timp prețios pacienților.


Pentru cine este recomandată
Albirea dentară este o opțiune pentru pacienții care au rezolvat în prealabil toate problemele dentare și gingivale, cum ar fi cariile, leziunile de smalț sau parodontita marginală. Procedura se aplică doar pe structurile dentare naturale; culoarea plombelor și a lucrărilor protetice vizibile nu poate fi modificată.

Contraindicații
Există situații în care albirea dentară nu este recomandată. De exemplu, atunci când pacientul are mai multe plombe/obturații în zona frontală, care ar necesita înlocuirea lor cu altele adaptate la noua culoare.
De asemenea, albirea nu este indicată în cazul pacienților cu carii de colet, defecte ale smalțului dentar sau gingivită netratată. Cu toate acestea, există soluții pentru acești pacienți, cum ar fi fațetele ceramice, care sunt aplicate prin proceduri non-invazive


Va asteptam sa efectuati o procedura de albire, sa va bucurati de un zambet alb si stralucitor.


Nu ai găsit ce căutai? Trimite o solicitare către clinica Luxuria Medical Center folosind butonul de mai jos.
Solicită un alt serviciu

Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Luxuria Medical Center.

Reduceri similare


healing Stomatologie place București

Dinți ficși in 24h

Dinții ficși in 24h sunt varianta ideala pentru pacienții care au pierdut toți dinții.

local_hospital Luxuria Medical Center
Exclusiv Carie dentară o suprafata
healing Stomatologie place București

Carie dentară o suprafata

Ce este odontoterapia? Ne ocupăm de sănătatea dinților tăi! Cariile sunt printre cele mai comune probleme dentare, iar netratate în timp util pot deveni grave.

local_hospital Luxuria Medical Center
healing Stomatologie place București

Pachet Albire LASER

Consultatie cu camera intraorala + plan de tratament + albire de ultima generatie cu LASERUL dioda + poze before/after!

local_hospital Doctor Cocerhan Dental Clinic