info_outline
Info: Oferta este inactivă

1 ședință psihoterapie

Solicită acum o ședință de psihoterapie de 40 de minute

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
MediClass

Oferta nu mai este activă


Despre ofertă

Solicită acum o ședință de psihoterapie la psih. Speranța Avram.

Psihoterapia este metoda psihoterapica care abordeaza problematica pacientului din perspectiva cautarii CAUZELOR si a SENSULUI trairilor sale. Pornind de la ideea, ca orice simptom ascunde o drama sufleteasca, psihanaliza acorda atentie sentimentelor, gandurilor si dorintelor, ascunse undeva in inconstient, care nu pot fi comunicate altfel tocmai pentru ca sunt lucruri despre care “ am invatat “ ca este interzis sa vorbesti sau ca sunt lipsite de importanta, in timp ce, de fapt, ele sunt esentiale pentru sanatatea noastra psihica.

Pe langa problemele emotionale de tot felul, psihanaliza se adreseaza tulburarilor de personalitate, tulburarilor psihosomatice, tulburarilor copiilor si adolescentilor, tulburarilor psihosexuale, tulburarilor varstei a treia, problemelor de cuplu si familie, precum si psihozelor.

Psihanaliza este o invitatie la libertate, la libertatea de a gandi si de a verbaliza, dupa cum este totodata si un foarte solicitant si dificil exercitiu de sinceritate.


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră MediClass.

Reduceri similare


healing Psihoterapie place București

Pachet psihoeducație + psihoterapie pentru alergii

Pachet psihoeducație + psihoterapie pentru persoanele care vor să abordeze prin strategii mintale alergiile la polen sau la păr de animale

local_hospital DiaMedica