Video-Colposcopie

Video-colposcopie

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Centrul Medical Nicomed
Pret
Gratuit redus de la 370 lei
Oferta valabila pana la
31 mai 2021

Solicită o programare!


Despre oferta

Promotia este valabila cu bilet de trimitere de la medicul de familie / specialist catre specialitatea Obstetrica-Ginecologie.

Colposcopia sau videocolposcopia este metoda simplă, neinvazivă și rapidă de diagnostic și tratament în afecțiunile ginecologice (ex: eroziunea colului uterin, modificările pre-canceroase la nivelul colului uterin și cancerul de col uterin).
Fie că îți este recomandată pentru confirmarea sau infirmarea unui diagnostic grav precum cancerul de col uterin, fie pentru diagnosticarea timpurie a altor afecțiuni ginecologice, colposcopia rămâne una dintre cele mai importante metode de investigare ginecologică.

Oferta cuprinde:
- consultatie de specialitate
- video-colposcopie


Este foarte important ca înainte de colposcopie, să mergeți la medicul specialist pentru un control ginecologic. Acesta vă va examina în amănunt starea de sănătate și va decide dacă vă va recomanda colposcopia și cu ce scop (prevenție/verificare de rutină sau diagnostic).

Investigatiile vor fi efectuate de catre Dna Dr. Olaru Elena, medic specialist obstetrica-ginecologie, competenta ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie, histeroscopie.


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Centrul Medical Nicomed.

Reduceri similare


Exclusiv Pachet Maxi Ginecologie
healing Ginecologie place București

Pachet Maxi Ginecologie

Controleaza-ti sanatatea !

4.77, 47 păreri
local_hospital Laboretica
Exclusiv Pachet morfologie de trimestrul 1 si bitest
healing Ginecologie place București

Pachet morfologie de trimestrul 1 si bitest

Nimic nu se compară cu emoțiile unei sarcini și cu faptul că din acel moment orice femeie care așteaptă un copil trebuie să aibă grijă de sănătatea ei și în special de cea a bebelușului.

local_hospital Feminasmed
Exclusiv Consultatie ginecologie + Ecografie transvaginala
healing Ginecologie place București

Consultatie ginecologie + Ecografie transvaginala

Vizita la medicul ginecolog ar trebui să se întâmple anual, indiferent dacă există vreun simptom îngrijorător sau nu.

local_hospital Natalmed