info_outline
Info: Oferta este inactivă

Tratament acnee spate - Oxygeneo

Tratamentul stimuleaza pielea īntr-un mod unic, utilizānd mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior. Este singura tehnologie care desfasoara 3 actiuni vitale īn mod simultan

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Esthetic Lux Center

Oferta nu mai este activă


Despre ofertă

Tratamentul ”Back Acnee” este inovatia ce ne sare in ajutor cu un tratament 3 in 1, eficient, care ne ofera exfoliere, oxigenare si infuzie de ingredienti activi intr-un singur tratament si intr- un timp scurt. Durata unei sedinte este de 30-40 de minute.

BENEFICII SI INGREDIENTE :
✔️ cărbune de bambus – detoxifică
✔️ Infuzie de extract de camu-camu, antioxidanți puternici, acid mandelic, acid salicilic, peptide, ulei de jojoba, extract de vanilie și coada calului, acid azelaic – îmbunătățesc aspectul pielii și textura acesteia
✔️ curăță și exfoliază eficient
✔️ efect de regenerare – piele renăscută
✔️ tratament non-invaziv, rapid, eficient si plăcut
✔️ Oxigenare naturală a pielii din interior

Haideti sa ne luam ramas bun de la acneea de la nivelul spatelui sau de la orice alte impuritati ale pielii. Exploatarea puterii oxigenului pe zonele problematice ale corpului nostru, ne lasa pielea reimprospatata, detoxifiata, purificata si hidratata din cap pana in picioare.

Hadeti sa ii dam viata pielii noastre!!!


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Esthetic Lux Center.

Reduceri similare


Premium Exclusiv Plasmolifting cu Acid Hialuronic
healing Dermato-Cosmetică place Cluj

Plasmolifting cu Acid Hialuronic

Metoda Plasmolifting PRP este folosita pe scara larga, in medicina estetica, in ortopedie, traumatologie, urologie, ginecologie, stomatologie, medicina sportiva.

local_hospital Medexpert