Profil de personalitate + aviz psihologic

Conturarea profilului de personalitate in scopul de a va constientiza calitatile si limitele, analiza stilul de lucru, a va crea mediul pentru succes si a invata sa anticipati stresul.

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Centrul Medical ALEXIS
Pret
45 lei redus de la 95 lei
Oferta valabila pana la
31 martie 2020

Solicită o programare!


Despre oferta

Oamenii de succes au reuşit să creeze un echilibru între potenţialul interior şi comportamentul lor in interactiunea cu cei din jur. Acestia îşi cunosc calităţile şi limitările şi sunt capabili să ţină sub control situaţii critice si / sau conflicte din viaţa lor profesională şi particulară, fără a-şi pierde încrederea în ei înşişi. Profilul de Personalitate descrie comportamentul uman în situaţii concrete, urmărind înţelegerea mai profundă a nevoilor proprii şi a nevoilor altora.

Va puteţi contura propriul profil de personalitate folosind un chestionar acredit COPSI, după care aveţi la îndemână următoarele opţiuni:modul de orientare in viata, in societate, modul de relationale cu cei din jur, cunoasterea trairilor afective dominante, reactia in situatii de criza / conflict, stilul de munca, reactia in situatii de stres /suprasolicitare, stilul cognitiv, atitudinea fata de munca, modul de implicare in sarcini, tipul caracterial, competentele profesionale, nivelul de compatibilitate cu postul ocupat. Toate acestea va vor ajuta sa constientizati calitatile si limitele personale, sa va analizati stilul de lucru, sa va creati mediul in care sunteti stimulat cel mai bine la succes, sa descoperiti cu ce puteti contribui in cadrul organizatiei si sa invatati sa evitati anticipa stresul neproductiv.

In urma examenului psihologic specific se intocmeste dosarul psihologic (raportul de psihodiagnostic si evaluare psihologica) si se elibereaza AVIZUL PSIHOLOGIC TIMBRAT potrivit noilor reglementari privind necesitatea timbrarii avizelor psihologice - act care certifica din punct de vedere psihologic aptitudinea angajatului de a desfasura munca specifica postului.


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Centrul Medical ALEXIS.

Reduceri similare


Exclusiv Consiliere psihologica de cuplu
healing Psihologie place București

Consiliere psihologica de cuplu

Consilierea psihologica , vine în sprijinul celor care doresc sa se descopere pe sine, sa-si descopere adevaratele nevoi, cu alte cuvinte sa traiasca o viata armonioasa, sa fie fericit.

local_hospital Centrul Medical ALEXIS
Exclusiv Consiliere psihologica  individuala
healing Psihologie place București

Consiliere psihologica individuala

Consilierea psihologica , vine în sprijinul celor care doresc sa se descopere pe sine, sa-si descopere adevaratele nevoi, cu alte cuvinte sa traiasca o viata armonioasa, sa fie fericit.

local_hospital Centrul Medical ALEXIS