info_outline
Info: Oferta este inactivă

Profil de personalitate + aviz psihologic

Conturarea profilului de personalitate in scopul de a va constientiza calitatile si limitele, analiza stilul de lucru, a va crea mediul pentru succes si a invata sa anticipati stresul.

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Centrul Medical ALEXIS

Oferta nu mai este activă


Despre ofertă

Oamenii de succes au reuşit să creeze un echilibru între potenţialul interior şi comportamentul lor in interactiunea cu cei din jur. Acestia îşi cunosc calităţile şi limitările şi sunt capabili să ţină sub control situaţii critice si / sau conflicte din viaţa lor profesională şi particulară, fără a-şi pierde încrederea în ei înşişi. Profilul de Personalitate descrie comportamentul uman în situaţii concrete, urmărind înţelegerea mai profundă a nevoilor proprii şi a nevoilor altora.

Va puteţi contura propriul profil de personalitate folosind un chestionar acredit COPSI, după care aveţi la îndemână următoarele opţiuni:modul de orientare in viata, in societate, modul de relationale cu cei din jur, cunoasterea trairilor afective dominante, reactia in situatii de criza / conflict, stilul de munca, reactia in situatii de stres /suprasolicitare, stilul cognitiv, atitudinea fata de munca, modul de implicare in sarcini, tipul caracterial, competentele profesionale, nivelul de compatibilitate cu postul ocupat. Toate acestea va vor ajuta sa constientizati calitatile si limitele personale, sa va analizati stilul de lucru, sa va creati mediul in care sunteti stimulat cel mai bine la succes, sa descoperiti cu ce puteti contribui in cadrul organizatiei si sa invatati sa evitati anticipa stresul neproductiv.

In urma examenului psihologic specific se intocmeste dosarul psihologic (raportul de psihodiagnostic si evaluare psihologica) si se elibereaza AVIZUL PSIHOLOGIC TIMBRAT potrivit noilor reglementari privind necesitatea timbrarii avizelor psihologice - act care certifica din punct de vedere psihologic aptitudinea angajatului de a desfasura munca specifica postului.


Nu ai găsit ce căutai? Trimite o solicitare către clinica Centrul Medical ALEXIS folosind butonul de mai jos.
Solicită un alt serviciu

Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Centrul Medical ALEXIS.

Reduceri similare


healing Psihologie place București

PSIHOTERAPIE

25% reducere la psihoterapie

local_hospital Asociatia A.T.E.D.
healing Psihologie place București

Pachet psihoeducație + psihoterapie pentru situații apreciate ca fiind atac de panică

Pachet psihoeducație + psihoterapie pentru situații apreciate ca fiind atac de panică

local_hospital DiaMedica
Exclusiv Consiliere psihologica
healing Psihologie place București

Consiliere psihologica

Psihologia este știința sufletului, a comportamentului uman.

local_hospital Centrul Medical Veridia