info_outline
Info: Oferta este inactivă

PACHET ECO PREVENTIE– DOPPLER CAROTIDIAN +ECO ABDOMEN ȘI PELVIS- REZULTAT PE LOC

Ecografie DOPPLER LA CAROTIDE+ EcoABDOMEN SUPERIOR+ Eco PELVIS +Consultație! Interpretare+ Consultație imagistică

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Radiologul

Oferta nu mai este activă


Despre ofertă

Această ofertă exclusivă este valabilă în zilele de luni și miercuri între orele 14:00 și 19:30. Ecografiile sunt efectuate de un medic primar în radiologie-imagistică medicală cu o experiență de peste 25 de ani și cu supra specializare în ecografia doppler. Pentru a obține mai multe informații sau pentru a face o programare, puteți suna la numărul de telefon 0769 054 851.

Ecografia doppler carotidian este un examen complex, dar medicii specialiști de la această clinica vă vor face totul pentru confortul dumneavoastră și vă vor ghida cu profesionalism pe tot parcursul investigației. Rezultatul oricărei investigații este scris pentru medic, dar medicii de la această clinica vă stau la dispoziție cu consultația radio-imagistică pentru a explica rezultatele în termeni și formulări ușor de înțeles pentru dumneavoastră. Ecografia este neiradiantă, rapidă și poate fi repetată ori de câte ori este nevoie.

În cazul ecografiei generale, se pot vizualiza principalele organe care se găsesc la nivelul abdomenului și pelvisului, precum ficatul, colecistul, pancreasul, rinichii, splina, vezica urinară, prostata/uterul și ovarele, precum și principalele vase de sânge și ganglionii limfatici.

De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la timpul de așteptare față de ora programată, deoarece această clinică oferă programări fără timp de așteptare. Pentru mai multe informații sau pentru a face o programare, sunați la numărul de telefon 0769 054 851.


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Radiologul.

Reduceri similare


Exclusiv Ecografie abdominala - GRATUIT
healing Ecografie place București

Ecografie abdominala - GRATUIT

Ecografia abdominală este o investigatie imagistica neinvaziva (nedureroasă) si neiradiantă.

local_hospital Superdiet
Exclusiv Ecografie abdomen superior + inferior
healing Ecografie place București

Ecografie abdomen superior + inferior

Echipa Akeso iti sta la dispozitie pentru orice tip de ecografie

local_hospital Akeso clinic
Exclusiv Ecografie abdominala superioara 200 LEI
healing Ecografie place București

Ecografie abdominala superioara 200 LEI

Ecografie abdominala superioara 200 LEI

local_hospital Centrul Medical SANA