info_outline
Info: Oferta este inactivă

Pachet Nutritie

Pachet Consult Nutritie

star Serviciu Premium
1) Programare cu Prioritate
2) Efectuare unei fișe informative cu recomandări
3) Informare mai rapidă a rezultatelor investigațiilor
Clinică parteneră
Alderma Estetic

Oferta nu mai este activă


Despre ofertă

PACHET CONSULT NUTRITIE INCLUDE:
- Consultație nutriție, geriatrie și medicină funcțională
- Scanare structură corporală
- Interviu computerizat
- Întocmire meniu personalizat

Nu urma diete infinite nepotrivite ție, stilului TĂU de viață, preferințelor TALE alimentare, obiectivelor TALE. Nu îți agrava sau cauza probleme de sănătate. Alege să începi un program nutrițional personalizat alături de specialistul nostru și vei descoperi că nu e greu să îți construiești SILUETA PERFECTĂ.

Programul de nutriție este construit pe baza:
- unei evaluări computerizate (care determină nivelul de masă adipoasă, nivelul de masă musculară și calitatea ei, nivelul de hidratare și distribuția apei intersitițial / intracelular)

- a unui interviu de dietă amănunțit (în urma căruia se evaluează carențele de minerale, vitamine și deficitul sau excesul caloric prin calcul computerizat)
- a unui pachet de analize țintite.

Se va ține cont în întocmirea planului nutrițional de preferințele alimentare dar și de intoleranțele alimentare (cuantificate de Testul de Intoleranță Alimentară), de ritmul activității zilnice (programul la lucru sau acasă, posibilitatea respectării meselor), de nivelul de activitate fizică sau intelectuală, și de ce nu și de nivelul de talent culinar pe care fiecare pacient îl are (sau nu).

Vei avea meniuri structurate, pentru tine, ușor de urmat și un specialist alături, care să te consilieze la nevoie.


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Alderma Estetic.