Pachet femei CHIRURGIE GENERALA - Clinica PULS

Verifica-ti starea de sanatate!

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Puls Medica
Pret
130 lei redus de la 280 lei
Oferta valabila pana la
31 decembrie 2020

Solicită o programare!


Despre oferta

Subiectele medicale, in special cele sensibile sau rusinoase, sunt evitate sau scoase din discutie atat in grupurile de prieteni si omise, intentionat sau nu, si in discutiile cu medicul. Unul dintre aceste subiecte este cel despre hemoroizi la femei, diagnostic care vine la pachet cu constipatie si disconfort abdominal.

Indiferent de motivul de la care au aparut - alimentatie, sarcina, sedentarism, mostenire genetica - netratati, hemoroizii pot provoca dureri puternice, prurit, anemie si sangerari.

Daca te confrunti cu aceste probleme dar pana acum ai evitat sa mergi la medic, te asteptam in clinicile PULS la o consultatie efectuata de Dna Dr Pociovalisteanu Emanuela, medic specialist chirurgie generala; vei beneficia de pentru o consultatia initiala, evaluarea starii de sanatate si recomandarea unui tratament.

Prin alegerea acestui pachet dedicat femeilor alegi sa fii tratata de un medic exceptional, cu peste 26 de ani experienta in domeniu, si vei beneficia de discretie totala, intelegere, disponibilitate si rezolvarea rapida a problemelor, fara disconfort sau durere.

Continutul pachetului:
- consultatie de specialitate
- anuscopie (examen care permite explorarea anusului si a rectului inferior care serveste la stabilirea diagnosticului de hemoroizi, al fisurilor si fistulelor anale)
- pana la 43% reducere la analizele uzuale recomandate de medic

Consultatia este efectuata de catre Dr Pociovalisteanu Emanuela, medic specialist chirurgie generala, in clinica PULS Stefan cel Mare.


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Puls Medica.

Reduceri similare


healing Chirurgie Generală place București

Consultație Chirugie + Intervenție Minoră

Serviciile prin CASMB sunt consulturile si cura abceselor, panaritiilor, a chistelor sebacee si a chistelor sinoviale, excizia lipoamelor, tratamentul plagilor, excizia de fire de sutura tegumentara.

5.00, 2 păreri
local_hospital Dr. Alexandru Onofrei