info_outline
Info: Oferta este inactivă

PACHET ecografie DOPPLER TOTAL– rezultat pe loc

Ecografie Doppler arterial ambele picioare+ Ecografie Doppler carotidian+CONSULT/ INTERPRETARE

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Radiologul

Oferta nu mai este activă


Despre ofertă

Această ofertă exclusivă vă oferă posibilitatea de a efectua ecografii Doppler de înaltă calitate cu un medic primar radiologie-imagistică cu peste 25 de ani de experiență, în zilele de luni și miercuri între orele 14:00-19:00, la un preț redus de 500 lei (față de prețul inițial de 1060 lei). Ecografiile Doppler sunt o metodă neinvazivă și sigură de a evalua fluxul sanguin în diferite zone ale corpului, inclusiv la nivelul membrelor inferioare și al arterelor carotide.

Pentru ecografia Doppler de carotide, pacientul va sta întins pe spate, cu o pernă sub umeri care îi va permite să lase capul pe spate. Medicul va aplica gel pe zona investigată și va folosi sonda pentru a vizualiza arterele carotide și a evalua fluxul sanguin.

În cazul ecografiei Doppler de membru inferior, pacientul va sta mai întâi în șezut, iar apoi se va ridica în picioare pe masa de consultații, pentru a permite medicului să vizualizeze vasele de sânge necesare pentru a stabili un diagnostic complet și corect.

Clinica noastră vă oferă un mediu sigur și confortabil, fără timp de așteptare față de ora programată și fără interacțiune cu alți pacienți. Sunați la 0769 054 851 pentru mai multe informații


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Radiologul.

Reduceri similare


Exclusiv Ecografie Doppler artere sau vene mb inferioare sau superioare bilateral
healing Ecografie place București

Ecografie Doppler artere sau vene mb inferioare sau superioare bilateral

Ecografie Doppler la Akeso

local_hospital Akeso clinic
Exclusiv ECOGRAFIE CARDIACA + EKG + consultatie cardiologie - 350 lei - Prof. Dr. Zeana C.
healing Ecografie place București

ECOGRAFIE CARDIACA + EKG + consultatie cardiologie - 350 lei - Prof. Dr. Zeana C.

Cu inima nu te pui, efectuează o ecografie cardiacă si vei avea o imagine completă a stării tale de sănătate cardiovasculară!

local_hospital Superdiet
Exclusiv Ecografie Doppler vascular membre inferioare sau superioare (Vene sau Artere): 349 lei
healing Ecografie place București

Ecografie Doppler vascular membre inferioare sau superioare (Vene sau Artere): 349 lei

Ecografie Doppler Membre Inferioare este un examen ecografic (bazat pe utilizarea ultrasunetelor) destinat explorarii arterelor si venelor.

local_hospital Eurosanity