Fisa Medicala Preschimbare Permis

Ai nevoie de fisa medicala preschimbare permis auto?

Clinică parteneră
Clinica Eminescu 100
Preț
135 lei redus de la 170 lei
Ofertă valabilă până la
30 decembrie 2024
Review-uri
3.88, din 8 review-uri

Solicită o programare!


Despre ofertă

Pentru obtinerea fisei medicale permis auto sunt necesare o serie de analize si examinari de la diferite sectii, care vor stabili daca esti apt pentru a merge cu masina sau nu. Acestea sunt:

✔️Medicina interna
✔️Ortopedie
✔️Neurologie
✔️Psihiatrie
✔️Oftalmologie
✔️ORL

Toate examniarile clinice se efectueaza in aceeasi zi, evitandu-se in acest fel deplasarile multiple si timpul pierdut, respectand de asemenea si programul pacientilor. Solicitantul care aplica pentru a obține fisa medicala permis auto va trece, prin rotație, pe la fiecare cabinet.

Legislatia in vigoare impune ca pentru obtinerea sau preschimbarea permisului auto de toate categoriile, candidatul sa fie apt din punct de vedere medical.


Nu ai găsit ce căutai? Trimite o solicitare către clinica Clinica Eminescu 100 folosind butonul de mai jos.
Solicită un alt serviciu


Review-uri

Madalina S. · acum un an

Tot procesul a fost foarte rapid, pana intr-o ora.

Iorgu G. · acum un an

Buna ziua,cu tot respectul dar va aduc la cunostinta ca doi dintre medicii dv au fost tendentiosi ,au exagerat cu aprecierea pentru perioada acordata pentru valabilitatea permisului dna cu medicina interna!parca era politista nu medic si mi-a pus un diagnosti grav pentru o problema verificata de medici cu specialitate cardiologica internationala,iar dr dv.cu o simpla atingere a stetoscopului pe corp mi-a luat dreptul de a prmi permisul cu 10 ani valabilitate voi scrie orinde voi putea sa nu mai vina pacientii la asa medici tendentiosi,la fel si acel oftalmolog de care ma indoiesc sa ar trece testul psihiatric ,deoarece nu am avut ochelarii de distanta la mine nu ai port permanent pe strada ,m-a trimis pe mine si multi alti pacienti sa platim bani in plus adica 100 lei pentru a ne viza acel certificat ,nu voi sfatui si voi scrie tuturor sa evite asemenea clinica cu asemenea doctori tendentiosi si o spun sincer nu exagerez chiar nu am probleme le scrise in dignosicele superficiale menite sa ne reduca perioada de valabilitate a permisului sa le fie rusine!,dv ca firma trebuie sa le explicati ca noi venim la doctor sa fim ajutati nu pedepsiti si mai si platim sume in plus,nu voi mai veni niciodata acolo!!!

Sorin M. · acum un an

Atunci cînd faci programari la aceeași oră pentru zeci de persoane asteptarea devine foarte grea.

Ianculescu S. · acum un an

In circa o ora si jumatate parcurgi toate cabinetele de la care se obtine viza pentru fisa auto. Aglomeratia la unele cabinete este compensata de rapiditatea altor cabinete.

Emilia P. · acum un an

Foarte mulțumită!

Camelia D. · acum un an

Foarte rapid👍

Cantemir A. · acum un an

Activitatea în cabinete a decurs fluent, întreaga testare încheindu-se în 45min. Singura mențiune negativă este că policlinica nu figurează în lista celor acreditate care este postată pe site-ul Ministerului Sănătății spre care te direcționează cei de ce eliberează permisele de conducere. Firesc ar fi ca numărul autorizației emise de DSP să figureze deopotrivă pe site-ul policlinicii, dar și pe cel al Ministerului Sănătății pentru a nu genera suspiciuni. Cred că o copie a acreditării poate fi afișată la întrarea în policlinica - pentru informarea publicului.

Maria-adelina G. · acum 2 ani

Programarea a decurs perfect, medicii foarte buni!


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Clinica Eminescu 100.

Reduceri similare


healing Analize Medicale place București

Pachet Detectie+ HPV Genotipare 40 tulpini

HPV este un virus comun care se transmite prin contact sexual.

local_hospital Centrul Medical Veridia
Exclusiv Screening HPV
healing Analize Medicale place București

Screening HPV

Ginecologia este ramura medicinei care se ocupă cu fiziologia și tratarea afecțiunilor aparatului genital feminin.

local_hospital MEDILAB
Exclusiv Test antigen covid
healing Analize Medicale place București

Test antigen covid

Testul rapid antigen este un test de diagnostic in vitro fiind cel mai nou tip de testare a infectiei cu virusul SARS-CoV-2.

local_hospital Clinica Eminescu 100