Ecografie generala (abdomen + pelvis) 350 LEI

Ecografie generala 350 LEI

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Centrul Medical SANA
Preț
350 lei redus de la 550 lei
Ofertă valabilă până la
30 aprilie 2024

Solicită o programare!


Despre ofertă

Ecografia (ultrasonografia) este o metoda imagistica care foloseste undele sonore cu frecventa mai inalta decat limita superioara perceputa de auzul uman, in vederea producerii de imagini ale organelor interne. Ultrasunetul nu poate fi auzit de catre om.
Examinarea ultrasonografica este o metoda imagistica fara efecte adverse asupra organelor si tesuturilor examinate, putand fi utilizata in diagnosticul multor afectiuni la femeile insarcinate si copii. Nu foloseste radiatii, nu este invaziva.
Ecografia este utilizata in obstetrica-ginecologie, afectiuni abdomino-pelvine, patologia mamara, patologia tiroidiana, patologia pediatrica, ortopedie, urologie etc fiind o investigatie nedureroasa si neinvaziva.

In ce consta ecografia?
Investigatia se realizeaza cu ajutorul unei sonde care se trece deasupra portiunii investigate. Sonda transmite ultrasunetele pe care le reflecta diferitele tesuturi catre un calculator. Inainte de inceperea procedurii, medicul aplica un gel pe portiunea care urmeaza sa fie investigata. Gelul faciliteaza contactul sondei cu pielea sau mucoasele. In cele mai multe cazuri, pentru efectuarea investigatiei pacientul trebuie sa stea pe o suprafata plana (un pat).
Pentru a putea examina structuri anatomice diferite se folosesc diferite tipuri de sonde (pentru structuri situate superficial sau profund, pentru cavitati precum vagin, rect, esofag).
Pe masura ca tehnologia a evoluat au aparut tipuri speciale de sonde si software, realizand astfel imagini tridimensionale - ecografia 3D si 4D, folosite in special in sarcina pentru detectia malformatiilor si reconstructia faciala a fatului.


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Centrul Medical SANA.

Reduceri similare


Exclusiv Ecografie Doppler vascular membre inferioare sau superioare (Vene sau Artere): 349 lei
healing Ecografie place București

Ecografie Doppler vascular membre inferioare sau superioare (Vene sau Artere): 349 lei

Ecografie Doppler Membre Inferioare este un examen ecografic (bazat pe utilizarea ultrasunetelor) destinat explorarii arterelor si venelor.

local_hospital Eurosanity
Exclusiv Ecografie abdomen general
healing Ecografie place București

Ecografie abdomen general

În cadrul Clinicii Nicomed Armoniei puteți beneficia de consultații și investigații ecografice cu aparatură performantă de ultimă generație.

local_hospital Centrul Medical Nicomed
Exclusiv ECOGRAFIE GENERALĂ  (abdomen superior + abdomen inferior)+ CONSULTAȚIE-REZULTAT PE LOC
healing Ecografie place București

ECOGRAFIE GENERALĂ (abdomen superior + abdomen inferior)+ CONSULTAȚIE-REZULTAT PE LOC

Ecografie generală (abdomen superior + abdomen inferior)+CONSULTAȚIE– rezultat pe loc

local_hospital Radiologul