Consiliere psihologica individuala

Consilierea psihologica , vine în sprijinul celor care doresc sa se descopere pe sine, sa-si descopere adevaratele nevoi, cu alte cuvinte sa traiasca o viata armonioasa, sa fie fericit.

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Centrul Medical ALEXIS
Pret
150 lei redus de la 200 lei
Oferta valabila pana la
31 martie 2020

Solicită o programare!


Despre oferta

Oferta servicii psihologice

Evaluare clinică şi psihodiagnostic pentru copii, adolescenti si adulti -
Terapie suportiva individuală pentru diverse probleme (depresie, anxietate, fobii, atac de panica, sindromul burn-out, divort sau separare,doliu, dificultati de adaptare...
Stările de depresie, anxietate, fobiile, atacurile de panică, tulburările de somn, de adaptare, de comportament alimentar sau stresul își pot face simțită prezența în viețile fiecăruia dintre noi, făcându-ne să ne simțim deseori pe marginea prăpastiei. Negarea sau neglijarea lor duce la agravare și la scăderea calității vieții. Primul pas și cel mai important este conștientizarea acestor probleme și solicitarea ajutorului de specialitate. Propriile stări, emoții, trări și sentimente stau la baza sănătății și a calității vieții noastre!

Se asigura o echipa de posihologi autorizati, conform standardelor în vigoare aprobate de Colegiul Psihologilor din România.

Va asteptam cu soluții de calitate, acompaniate de profesionalism și confidențialitate, pentru a vă ajuta să vă cunoașteți mai bine pe voi înșivă, pentru depășirea anumitor situații, pentru sfaturi în carieră, relații, viața personală.

Resursele sunt la tine, împreună găsim soluții!


Activați-vă resursele pentru o dezvoltare armonioasă, pentru regăsirea echilibrului interior. Stres, insomnie, palpitații, senzații de sufocare, frică de moarte, iritabilitate, probleme în cuplu, comunicare dificilă cu copiii- isi găsesc rezolvarea aici!


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Centrul Medical ALEXIS.

Reduceri similare


Exclusiv Profil de personalitate + aviz psihologic
healing Psihologie place București

Profil de personalitate + aviz psihologic

Conturarea profilului de personalitate in scopul de a va constientiza calitatile si limitele, analiza stilul de lucru, a va crea mediul pentru succes si a invata sa anticipati stresul.

local_hospital Centrul Medical ALEXIS
Exclusiv Consiliere psihologica de cuplu
healing Psihologie place București

Consiliere psihologica de cuplu

Consilierea psihologica , vine în sprijinul celor care doresc sa se descopere pe sine, sa-si descopere adevaratele nevoi, cu alte cuvinte sa traiasca o viata armonioasa, sa fie fericit.

local_hospital Centrul Medical ALEXIS