info_outline
Info: Oferta este inactivă

Consiliere psihologica de cuplu

Consilierea psihologica , vine în sprijinul celor care doresc sa se descopere pe sine, sa-si descopere adevaratele nevoi, cu alte cuvinte sa traiasca o viata armonioasa, sa fie fericit.

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Centrul Medical ALEXIS

Oferta nu mai este activă


Despre ofertă

Evaluare clinică şi psihodiagnostic pentru copii, adolescenti si adulti -
Terapie suportiva individuală pentru diverse probleme (depresie, anxietate, fobii, atac de panica, sindromul burn-out, divort sau separare,doliu, dificultati de adaptare...
Stările de depresie, anxietate, fobiile, atacurile de panică, tulburările de somn, de adaptare, de comportament alimentar sau stresul își pot face simțită prezența în viețile fiecăruia dintre noi, făcându-ne să ne simțim deseori pe marginea prăpastiei. Negarea sau neglijarea lor duce la agravare și la scăderea calității vieții. Primul pas și cel mai important este conștientizarea acestor probleme și solicitarea ajutorului de specialitate. Propriile stări, emoții, trări și sentimente stau la baza sănătății și a calității vieții noastre!

Se asigura o echipa de posihologi autorizati, conform standardelor în vigoare aprobate de Colegiul Psihologilor din România.

Va asteptam cu soluții de calitate, acompaniate de profesionalism și confidențialitate, pentru a vă ajuta să vă cunoașteți mai bine pe voi înșivă, pentru depășirea anumitor situații, pentru sfaturi în carieră, relații, viața personală.

Resursele sunt la tine, împreună găsim soluții!


Activați-vă resursele pentru o dezvoltare armonioasă, pentru regăsirea echilibrului interior. Stres, insomnie, palpitații, senzații de sufocare, frică de moarte, iritabilitate, probleme în cuplu, comunicare dificilă cu copiii- isi găsesc rezolvarea aici!


Nu ai găsit ce căutai? Trimite o solicitare către clinica Centrul Medical ALEXIS folosind butonul de mai jos.
Solicită un alt serviciu

Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Centrul Medical ALEXIS.

Reduceri similare


healing Psihologie place București

PSIHOTERAPIE

25% reducere la psihoterapie

local_hospital Asociatia A.T.E.D.
healing Psihologie place București

Pachet psihoeducație + psihoterapie pentru situații apreciate ca fiind atac de panică

Pachet psihoeducație + psihoterapie pentru situații apreciate ca fiind atac de panică

local_hospital DiaMedica
Exclusiv Consiliere psihologica
healing Psihologie place București

Consiliere psihologica

Psihologia este știința sufletului, a comportamentului uman.

local_hospital Centrul Medical Veridia