Consultatie GRATUITA +3 sedinte de acupunctura

Trateaza afectiunile respiratorii din sezonul rece, in mod natural, prin acupunctura!

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
StandardMed Center
Pret
145 lei redus de la 340 lei
Oferta valabila pana la
31 august 2020

Solicită o programare!


Despre oferta

ACUPUNCTURA apartine medicinii traditionale chineze,care considera ca boala apare ca urmare a unui dezechilibru energetic la nivelul organismului uman.

Oferta include:

  • Consultatia Acupunctura;
  • 3 sedinte de acupunctura.

Durata sedintei de acupunctura este de 20 de minute.

Indicatii terapeutice:

  • Afectiuni ale aparatului respirator si O.R.L.: viroze respiratorii- amelioreaza simptomatologia, permitand refacerea organismului in timp cat mai scurt, maxim 5 zile; sinuzite frontale cronice, acutizate prin expunere la frig ; rinite cronice; otite; astm bronsic; bronsita cronica astmatiforma s.a.
  • Intervine in terapia durerii, avand efect analgezic,relaxant pe musulatura si antiinflamator: cefaleei de cauze diverse, migrene, dureri ale coloanei vertebrale ca urmare a spondilozelor cervico-lombare, crize de lombosciatica, in discopatii lombare acutizate ca urmare a expunerii la frig sau ridicare de greutati s.a.
  • Afectiuni gastro-intestinale: gastrite cronice,colite, dischinezii biliare s.a.
  • Afectiuni psihice: sindroame nevrotice anxios-depresive cu insomnii; *Afectiuni obstetrico-ginecologice : anexite cronice,tulburari de ciclu menstrual, chisturi ovariene,disgravidie de prim trimestru s.a;
  • Afectiuni dermatologice: eczeme, zona zooster, dermatoze s.a

Observatii: Sedintele sunt efectuate de d-na dr. Adina-Loreta Micu, medic specialist medicina generala / M.F., atestate in ACUPUNCTURA si HOMEOPATIE , care detine diploma de excelenta in acupunctura si tehnicile relationale ; practica acupunctura in Romania din anul 2000, cu foarte bune rezultate terapeutice;


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră StandardMed Center.