5 Ședințe Kinetoterapie + Fizioterapie la Domiciliu

Pachetul include: kinetoterapie, fizioterapie, mobilizari pasive, terapie ULS (ultrasunete) și electrostimulare.

Clinică parteneră
Medical Today
Preț
1450 lei redus de la 1590 lei
Ofertă valabilă până la
31 decembrie 2024

Solicită o programare!


Despre ofertă

Pachetul include:

  • kinetoterapie
  • fizioterapie
  • mobilizari pasive
  • terapie ULS (ultrasunete)
  • electrostimulare.

Cu ocazia întâmpinării sezonului rece care implică factori de risc externi, dificultate crescută cât și expunerea la frig în vederea deplasării pe stradă, oferta echipei Medical Today pune la dispoziția dvs. servicii de Recuperare Medicală la Domiciliu fără nici o taxă suplimentară pentru transport pentru București! În cazul Județului Ilfov, taxa de deplasare se discută punctual. Kinetoterapia tratează toate formele de patologii musculare, scheletale, reumatismale, articulare și neurologice, cu toate formle acestora.

Printre patologiile frecvent întâlnite amintim durerile de spate(cu sau fără a se datora unei hernii de disc) care pot avea diverse cauze, forme de manifestare sau mecanisme de producere, însă toate au durerea ca numitor comun. Celebrul și bătrânul program Williams, cu cele 3 stadii ale sale, este des folosit în astfel de cazuri. Dar pentru că ținem pasul cu noutățile și pentru că timpul nu stă pe loc oferindu-ne în mod constant noi informații în domeniul sănătății, acest program este acum împletit cu alte noi și eficiente tehnici și metode.

Fizioterapie este o ramură foarte importantă a recuperării medicale de care echipa Medical Today este foarte conștientă. Utilizând cea mai eficientă tehnologie,tratamentele noastre de recuperare se efectuează cu aparatură modernă, adresându-se în mod special calmării durerii și îmbunătățirii calității articulațiilor, inclusiv cele ale coloanei vertebrale, prin stimularea lichidul sinovial specific joncțiunilor organismului.

Bazându-se pe modul de funcționare al nervilor în organism, acest concept terapeutic este unul modern și extrem de eficient, având foarte puține contraindicații și fiind prielnic pentru toată lumea, indiferent de vârstă.

Numind câțiva dintre curenții electrici de bază, regăsim curentul galvanic. Un curent continuu, al cărui intensitate este mereu constantă producant efecte termice, analgezice.  Numim de asemenea curenții diadinamici și TENS-ul; aceștia fiind curenți de joasă frecvență. Curenții interferențiali sunt și ei foarte importanți și îi amintim că făcând parte din categoria curenților de frecvență medie.


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Medical Today.

Reduceri similare


Exclusiv Kinetoterapie si masaj
healing Kinetoterapie place București

Kinetoterapie si masaj

10 sedinte de gimnastica medicala + masaj terapeutic pe zona afectata

local_hospital Centrul Medical SANA
Exclusiv Pachet 10 sedinte Kinetoterapie
healing Kinetoterapie place București

Pachet 10 sedinte Kinetoterapie

Ai grija de sanatatea articulatiilor si a musculaturii alaturi de Arcomed!

local_hospital Arcomed
Exclusiv 10 sedinte Kinetoterapie + 10 sedinte Fizioterapie
healing Kinetoterapie place București

10 sedinte Kinetoterapie + 10 sedinte Fizioterapie

10 sedinte Kinetoterapie a 30 min + 10 sedinte Fizioterapie cu 4 proceduri/zona

local_hospital Centrul Medical SANA