10 ședințe Fizioterapie + Masaj la Domiciliu

Pachetul include: fizioterapie, masaj terapeutic, terapie ULS (ultrasunete), manevre tonifiere/relaxare și electrostimulare

Clinică parteneră
Medical Today
Preț
1890 lei redus de la 2099 lei
Ofertă valabilă până la
31 decembrie 2024

Solicită o programare!


Despre ofertă

Pachetul include:

  • fizioterapie
  • masaj terapeutic
  • terapie ULS (ultrasunete)
  • manevre tonifiere/relaxare
  • electrostimulare.

Cu ocazia întâmpinării sezonului rece care implică factori de risc externi, dificultate crescută cât și expunerea la frig în vederea deplasării pe stradă, oferta echipei Medical Today pune la dispoziția dvs. servicii de Recuperare Medicală la Domiciliu fără nici o taxă suplimentară pentru transport pentru București! În cazul Județului Ilfov, taxa de deplasare se discută punctual.

Fizioterapie este o ramură foarte importantă a recuperării medicale de care echipa Medical Today este foarte conștientă. Utilizând cea mai eficientă tehnologie,tratamentele noastre de recuperare se efectuează cu aparatură modernă, adresându-se în mod special calmării durerii și îmbunătățirii calității articulațiilor, inclusiv cele ale coloanei vertebrale, prin stimularea lichidul sinovial specific joncțiunilor organismului. Bazându-se pe modul de funcționare al nervilor în organism, acest concept terapeutic este unul modern și extrem de eficient, având foarte puține contraindicații și fiind prielnic pentru toată lumea, indiferent de vârstă.

Numind câțiva dintre curenții electrici de bază, regăsim curentul galvanic. Un curent continuu, al cărui intensitate este mereu constantă producant efecte termice, analgezice. Numim de asemenea curenții diadinamici și TENS-ul; aceștia fiind curenți de joasă frecvență. Curenții interferențiali sunt și ei foarte importanți și îi amintim că făcând parte din categoria curenților de frecvență medie.

Investind în masaj investești de fapt în sănătatea ta. Practicienii noștri folosesc tehnici speciale bazându-se pe simțurile tactile, astfel folosesc presiunea potrivită pentru fiecare zonă tensionată și fiecare punct dureros în parte.

Printre beneficiile dobândite în urma unui masaj bun se numără diminuarea durerii, reducerea stresului, diminuarea anxietății și a depresiei, îmbunătățirea somnului etc. Masajul este una dintre cele mai vechi metode terapeutice. Acesta s-a perfecționat de-a lungul timpului și a ținut pasul cu dezvoltarea umană. Vorbim astăzi de multe tipuri și forme de masaj printre care cel terapeutic.

Masajul terapeutic îmbină tehnicile standard de netezire, frământare, tapotament și fricțiune cu cele moderne pentru a ajută terapeutul în îndeplinirea obiectivelor sale în practica de zi cu zi.


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Medical Today.

Reduceri similare


Exclusiv Pachet 4 Tecar
healing Fizioterapie place București

Pachet 4 Tecar

Ai grija de sanatatea articulatiilor si a musculaturii alaturi de Arcomed!

local_hospital Arcomed
Exclusiv Pachet 4 Laser
healing Fizioterapie place București

Pachet 4 Laser

Ai grija de sanatatea articulatiilor si a musculaturii alaturi de Arcomed!

local_hospital Arcomed
healing Fizioterapie place București

10 sedinte Fizioterapie + 10 sedinte Masaj Terapeutic

Fizioterapia este stiinta, ce studiaza mecanismele de actiune a factorilor fizici (masaj, exercitiu fizic regulat, apa, lumina, caldura.

local_hospital Clinica Eminescu 100