1 ml acid hyaluronic marca Juvederm

Injectare 1 ml acid hyaluronic marca Juvederm pentru marire volum buze sau corectare riduri

done Ofertă exclusivă pe ReduceriDoctori.ro
Clinică parteneră
Clinica Eliade
Pret
1080 lei redus de la 1350 lei
Oferta valabila pana la
31 mai 2019

Solicită o programare!


Despre oferta

Denumit si “cheia de la fantana tineretii”, acidul hialuronic este vedeta chirurgiei estetice minim invasive.

Folosit cu succes in tratarea ridurilor, in marirea buzelor, si ridicarea pometilor… si nu numai, acidul hialuronic are, capacitatea de a patrunde in profunzime si de a retine apa, ajutand pielea sa devina mai fina, mai elastica si sa isi recapete aspectul tanar.

CE ESTE ACIDUL HIALURONIC?

Acidul hialuronic are consistenta unui gel transparent care se gaseste in mod natural in tesuturi,umpland spatiile dintre diferitele fibre de colagen, elastina sau fibre musculare. Inaintarea in varsta determina scaderea stocului de acid hialuronic fapt care duce, in mod direct, la pierderea fermitatii, reducerea consistentei tesutului, la aparitia ridurilor, la modificarea volumetriei fetei. De asemenea, acidul hialuronic are un rol esential in hidratare, aceasta fiind cea care determina cresterea volumului. In functie de zona unde trebuie injectat, ne referim la diferite tipuri de acid hialuronic, iar alegerea consistentei acestui produs depinde de indicatiile medicului si de experienta sa. Persistenta acidului hialuronic injectat in tesuturi variaza de la cateva luni pina la un an, in functie de densitatea moleculara si de forma industriala.

Medicii din Clinica Eliade folosesc produse de cea mai buna calitate de cea mai buna toleranta si in acelasi timp si cu o durata absolut satisfacatoare in ceea ce priveste necesitatea de a repeta tratamentul. Produsele folosite sunt din gamele Juvederm, Teosyal, Aliaxin, Belotero.

INDICATII DE TRATAMENT

Din cele explicate mai sus de specialisti am inteles clar ca acidul hialuronic este folosit pentru hidratare si marirea volumului din anumite zone ale fetei. Acum a venit momentul sa discutam punctual despre indicatiile de tratament in ceea ce priveste aceasta substanta despre care am inteles, deja, ca se gaseste si in mod natural in organism.


Reduceri Doctori este portalul prin care clinicile partenere publică promoții medicale. Această promoție este oferită de clinica parteneră Clinica Eliade.

Reduceri similare


Exclusiv Tratament de întinerire cutanată cu radiofrecvență fracționate
healing Dermato-Cosmetică place București

Tratament de întinerire cutanată cu radiofrecvență fracționate

Radiofrecventa tripolara este cea mai noua tehnologie bazata pe radio-frecventa.

local_hospital Clinica Eliade