info_outline
Info: Cursul este inactiv

Curs Recepționer Medical

Curs interactiv pentru dezvoltare profesională

Clinică parteneră
Cursuri Online Sibiu

Cursul nu mai este activ

Ce puteți face?


Despre curs

Cursul RECEPȚIONER MEDICAL cod COR 334403 este autorizat Autoritatea Națională a Calificărilor, iar diploma este recunoscută internațional, desfășurarea lui fiind exclusiv ONLINE.
Cursul se adresează persoanelor care doresc să lucreze în domeniul medical cat și persoanelor care deja lucreaza sau au studii medicale și doresc o calificare în acest domeniu.

În cadrul cursului, recepționerul medical învață:

- să folosească aplicații și software dedicate programării pacienților, noțiuni de bază Microsoft Office, gestionare și utilizare e-mail și sisteme de evidență și arhivare electronică
- să cunoască și să aplice prevederilor legislative privind prelucrarea datelor cu caracter personal, serviciile medicale, categoriile de asigurați, drepturile și obligațiile pacienților, precum și a protocoalelor și procedurilor furnizorului de servicii medicale.
- să coordoneze fluxul de informații trasmis pacienților sau familiilor acestora, utilizând limbaj de specialitate în vederea accesării unor servicii medicale de calitate.
- să asiste personalul medical în probleme de comunicare internă și externă în relația cu pacienții, conform regulamentelor, procedurilor interne și reglementărilor legale.
- să proceseze și să organizeze diverse formulare și documente de evidență a pacienților.
- să-și adapteze limbajul și comportamentul la tipurile de pacienți și la situațiile particulare care pot aparea


Acest curs este oferit de clinica parteneră Cursuri Online Sibiu.