Centrele de Excelență ARES

Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ARES

Centrul Medical ALEXIS

CENTRUL MEDICAL ALEXIS este un centrul medical multidisciplinar infiintat in 2004, conducerea firmei avand o experienta manageriala pe piata serviciilor medicale private de 26 de ani.

Centrul Medical Hofimed

HOFIMED este un centru medical care isi propune sa contribuie la ameliorarea sanatatii prin imbinarea medicinei clasice cu metode naturale de tratament.

Centrul Medical POLImed

CENTRUL MEDICAL POLIMED, ofera asistenta medicala integrala prin cabinetele si laboratoarele proprii, dotate cu aparatura de investigatii de ultima generatie si deservite de un personal calificat, asigurand o gama completa de servicii medicale. In cadrul consultatiilor, se pot efectua la indicatiile medicului, analize de laborator, ecografii, EKG, monitorizare Holter, audiometrii, spirometrii. Echipamentul modern de diagnostic si de laborator precum si personalul medical calificat în diferite specialitati recomanda policlinica noastra ca unul din centrele medicale in care activitatea medicala se desfasoara la inalte standarde. In structura CENTRUL MEDICAL POLIMED exista doua POLICLINICI aflate in Bucuresti.

Centrul Medical Veridia

Prezent in peisajul clinicilor medicale private din Bucuresti de peste 15 ani, Veridia continua cu mandrie istoricul Centrului Medical Matei Basarab si confirma permanent aprecierea si asteptarile pacientilor si a colaboratorilor sai. Echipa medicala de exceptie din policlinica asigura consultatii in specialitati medicale precum obstetrica-ginecologie, endocrinologie, neurologie, pneumologie, alergologie si imunologie clinica, cardiologie, diabet si boli de nutritie, boli infectioase, dermato-venerologie, medicina interna, medicina de familie, medicina muncii, ecografie generala, ecografie-morfologie fetala, pediatrie. Analizele de laborator recomandate pot fi recoltate in toate centrele noastre de recoltare din Bucuresti, prin intermediul unui personal calificat, inclusiv atunci cand pacientii sunt copii.

Clinica Eliade

Clinica Eliade reprezinta spatiul si timpul in care Universul “a aranjat” sa se intalneasca pe aceeasi lungime de unda, oameni adevarati si idei inovatoare, intuitie si incredere, pasiune si entuziasm, bucurie si daruire, deschidere si implicare. Nenumarate detalii cosmice au trebuit sa se reuneasca si sa se organizeze intr-o sincronicitate perfecta pentru ca acest proiect sa prinda viata. Aceasta coregrafie cosmica, aceasta lucrare de arta, asa cum imi place sa denumesc acesti ani de creatie pura, astazi, intra in manifestare pentru dumneavoastra. Imi doresc din tot sufletul ca intensitatea emotiilor la care am vibrat in fiecare clipa si pe care le-am manifestat in fiecare clipa pe parcursul acestui proiect, sa va insoteasca in calatoria ELIADE si sa serveasca scopurilor dumneavoastra cele mai inalte in vindecarea interioara si evolutia spirituala! Fondator Cristina Timis

Clinica Medicare

De ce serviciile noastre sunt potrivite pentru tine si cei dragi tie? Clinica Medicare ofera clientilor sai servicii medicale complete, la un inalt standard calitativ, folosind cea mai performanta aparatura medicala si de laborator. Asistenta medicala in Clinica Medicare acopera peste 19 specialitati medicale, 15 explorari functionale / investigatii paraclinice si peste 600 analize de laborator. In opinia noastra medicina moderna presupune si o schimbare a mentalitatii pacientilor despre propria sanatate, o schimbare a atitudinii in relatia medic-pacient si realizarea unui climat propice comunicarii permanente in beneficiul pacientilor. Misiunea noastra este de a oferi servicii care sa raspunda celor mai exigente cerinte medicale de profesionalism, siguranta si confort.

Clinica Vimed

Clinică de Recuperare Medicală Kinetoterapie-Fizioterapie-Masaj ACTIVITATI SI SPECIALITATI: RECUPERARE MEDICALĂ: - FIZIOTERAPIE (electroterapie, laserterapie, ultrasunet,) - KINETOTERAPIE (gimnastica medicala, gimnastica de slăbit, gimnastica gravidei) - KINETOTERAPIE LA DOMICILIU - MASAJ (masaj terapeutic, masaj anticelulitic, masaj pentru gravide, masaj de relaxare, drenaj limfatic, reflexoterapie) PROGRAME DE SLĂBIT(dieta personalizata, gimnastica, masaj,electrostimulare) INFORMATII DE CONTACT: ADRESA: Soseaua Virtutii, Nr.6, Bl. R12, Sc. 2, Ap. 35, interfon 35C, sector 6 (zona Lujerului, cartierul Militari) Cum ajungeti la noi: Metrou – statia Lujerului Tramvai 41 – statia Lujerului Liniile: 61, 62, 106, 136, 178, 336, 406 (statii in zona Lujerului)

Clinicile Ritmico

Clinicile RITMICO – prima rețea de clinici axate exclusiv pe investigarea și diagnosticul afecțiunilor cardiovasculare.

CM Pop de Basesti

Centrul Medical „Pop de Băseşti” este o unitate de asistenţă medicală care are ca scop acordarea de servicii medicale de calitate.

Dr. Alexandru Onofrei

Cabinet Chirurgie Generală în incinta clinicii Eurosanity

Dr. Chicu Natalia

Medic specialist - Medicină internă

Eurosanity

Centrul medical Eurosanity va ofera asistenta medicala de calitate, avand dotare cu aparatura de ultima generatie si inalta performanta, personal medical cu inalta competenta profesionala

Inside Clinic

„Mergi înainte în viață cu licărire în ochi, cu zâmbet pe buze și un scop măreț în inimă”, ne îndeamnă un cunoscut psiholog și filosof american, William James. Noi suntem aici să te ajutăm să te bucuri de zâmbetul tău din plin, prin tratamente stomatologice și estetice de calitate. O echipă tânără de specialiști aşteaptă cu drag să răspundă nevoilor tale în ce privește sănătatea dentară și estetică facială. Află despre ofertele noastre, consultă lista de servicii sau contactează-ne direct și împreună vom găsi cele mai bune soluții pentru zâmbetul tău.

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți?

Abonează-te la newsletter-ul nostru!

mail