Centrele de Excelență ARES

Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ARES

Centrul Medical ALEXIS

CENTRUL MEDICAL ALEXIS este un centrul medical multidisciplinar infiintat in 2004, conducerea firmei avand o experienta manageriala pe piata serviciilor medicale private de 26 de ani.

Centrul Medical Hofimed

HOFIMED este un centru medical care isi propune sa contribuie la ameliorarea sanatatii prin imbinarea medicinei clasice cu metode naturale de tratament.

Centrul Medical POLImed

CENTRUL MEDICAL POLIMED, ofera asistenta medicala integrala prin cabinetele si laboratoarele proprii, dotate cu aparatura de investigatii de ultima generatie si deservite de un personal calificat, asigurand o gama completa de servicii medicale. In cadrul consultatiilor, se pot efectua la indicatiile medicului, analize de laborator, ecografii, EKG, monitorizare Holter, audiometrii, spirometrii. Echipamentul modern de diagnostic si de laborator precum si personalul medical calificat în diferite specialitati recomanda policlinica noastra ca unul din centrele medicale in care activitatea medicala se desfasoara la inalte standarde. In structura CENTRUL MEDICAL POLIMED exista doua POLICLINICI aflate in Bucuresti.

Clinica Eliade

Clinica Eliade reprezinta spatiul si timpul in care Universul “a aranjat” sa se intalneasca pe aceeasi lungime de unda, oameni adevarati si idei inovatoare, intuitie si incredere, pasiune si entuziasm, bucurie si daruire, deschidere si implicare. Nenumarate detalii cosmice au trebuit sa se reuneasca si sa se organizeze intr-o sincronicitate perfecta pentru ca acest proiect sa prinda viata. Aceasta coregrafie cosmica, aceasta lucrare de arta, asa cum imi place sa denumesc acesti ani de creatie pura, astazi, intra in manifestare pentru dumneavoastra. Imi doresc din tot sufletul ca intensitatea emotiilor la care am vibrat in fiecare clipa si pe care le-am manifestat in fiecare clipa pe parcursul acestui proiect, sa va insoteasca in calatoria ELIADE si sa serveasca scopurilor dumneavoastra cele mai inalte in vindecarea interioara si evolutia spirituala! Fondator Cristina Timis

Clinica Vimed

Clinică de Recuperare Medicală Kinetoterapie-Fizioterapie-Masaj ACTIVITATI SI SPECIALITATI: RECUPERARE MEDICALĂ: - FIZIOTERAPIE (electroterapie, laserterapie, ultrasunet,) - KINETOTERAPIE (gimnastica medicala, gimnastica de slăbit, gimnastica gravidei) - KINETOTERAPIE LA DOMICILIU - MASAJ (masaj terapeutic, masaj anticelulitic, masaj pentru gravide, masaj de relaxare, drenaj limfatic, reflexoterapie) PROGRAME DE SLĂBIT(dieta personalizata, gimnastica, masaj,electrostimulare) INFORMATII DE CONTACT: ADRESA: Soseaua Virtutii, Nr.6, Bl. R12, Sc. 2, Ap. 35, interfon 35C, sector 6 (zona Lujerului, cartierul Militari) Cum ajungeti la noi: Metrou – statia Lujerului Tramvai 41 – statia Lujerului Liniile: 61, 62, 106, 136, 178, 336, 406 (statii in zona Lujerului)

Clinicile Ritmico

Clinicile RITMICO – prima rețea de clinici axate exclusiv pe investigarea și diagnosticul afecțiunilor cardiovasculare.

CM Pop de Basesti

Centrul Medical „Pop de Băseşti” este o unitate de asistenţă medicală care are ca scop acordarea de servicii medicale de calitate.

Dr. Alexandru Onofrei

Cabinet Chirurgie Generală în incinta clinicii Eurosanity

Dr. Chicu Natalia

Medic specialist - Medicină internă

Eurosanity

Centrul medical Eurosanity va ofera asistenta medicala de calitate, avand dotare cu aparatura de ultima generatie si inalta performanta, personal medical cu inalta competenta profesionala

Laboretica

Laboretica functioneaza din 2005, beneficiind de un spatiu generos si modern amenajat. Inca de la inceput s-a dorit un laborator performant de analize medicale si multiple dotari pentru o gama larga de explorari paraclinice. Laboratorul efectueaza in regim ambulator o gama larga de analize medicale conform standardelor de calitate internationale. Investigatiile diferite precum alergologie, biologie moleculara, biochimie, hematologie, imunologie, markeri cardiaci, endocrini, ososi, tumorali, serologie, microbiologie si toxicologie, se realizeaza de catre un colectiv valoros de specialisti (medici primari si specialisti de laborator, biologi, biochimisti, asistenti) cu experienta si profesionalism dovedite, care cunosc si aplica cele mai noi metode de testare si utilizeaza echipamente de analiza performante.

MEDAS

Centrul Medical MEDAS este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private din București. Și-a început activitatea în anul 2003 prin deschiderea Clinicii Medicale Gabroveni, urmată la scurt timp de deschiderea primului Laborator de Analize Medicale. Aflat pe piața serviciilor medicale private de peste 13 ani, MEDAS a cunoscut o permanentă dezvoltare, investițiile realizate în decursul timpului regăsindu-se atât în tehnologie cât și în capitalul uman. În prezent, MEDAS deține 4 clinici medicale: MEDAS Professional, MEDAS Unirea, MEDAS Titan, MEDAS Pitești, 8 laboratoare: 6 în București unul în Giurgiu și altul în Pitești, precum și 5 departamente de radiologie și Imagistică medicală. Centrul Medical MEDAS are peste 200 de cadre medicale ce se perfecționează continuu și formează echipe MEDAS profesioniste.

Medical Today

Recuperarea medicală reprezintă factorul principal pe care se bazează viața noastră și modul nostru de a fi atunci când în urma unor accidentări, traumatisme sau doar simple dureri musculare ori articulare, avem nevoie de o îngrijire adecvată și specializată pe un diagnostic precis. Kinetoterapia, fizioterapia, masajul terapeutic dar și asistența medicală în unele cazuri, reprezintă principalele modalități prin care recuperarea medicală dă roade, având o mulțime de beneficii în majoritatea situatilor. Kinetoterapeutul specialist are competențe dobândite pentru a trata o gamă largă de afecțiuni de la cele mai abordabile, cum ar fi durerile de spate, dureri articulare, hernii de disc, spondiloze, scolioze, cifoze, ș.a până la cele mai complicate, printe care amintim atacul vascular cerebral – AVC, spondilită anchilozantă, fracturile de col femural etc. Acestea din urmă necesită de cele mai multe ori a fi tratate la domiciliu. Acest aspect reprezintă un beneficiu extraordinar de care pacientul beneficiază deoarece exclude orice risc pe care factorii externi ca frigul, oboseala de pe drum, ori banalele accidentări din aglomerație le pot cauza. Un alt factor deosebit de important și des întâlnit este reprezentat de menajarea apartinătorului, care, în astfel de situații este pus la grea încercare fiind nevoit să pregătească subiectul în cauză pentru transferul în scaunul cu rotile. Principiile de bază ale recuperării medicale la domiciliu sunt legate de ameliorarea durerii, combaterea inflamațiilor sau a redorilor articulare, redarea sau menținerea mobilității precum și tonifierea sau relaxarea musculaturii în funcție de diagnostic.

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți?

Abonează-te la newsletter-ul nostru!

mail