Centrele de Excelență ARES

Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ARES

Centrul Medical ALEXIS

CENTRUL MEDICAL ALEXIS este un centrul medical multidisciplinar infiintat in 2004, conducerea firmei avand o experienta manageriala pe piata serviciilor medicale private de 26 de ani.

Centrul Medical Hofimed

HOFIMED este un centru medical care isi propune sa contribuie la ameliorarea sanatatii prin imbinarea medicinei clasice cu metode naturale de tratament.

Centrul Medical POLImed

CENTRUL MEDICAL POLIMED, ofera asistenta medicala integrala prin cabinetele si laboratoarele proprii, dotate cu aparatura de investigatii de ultima generatie si deservite de un personal calificat, asigurand o gama completa de servicii medicale. In cadrul consultatiilor, se pot efectua la indicatiile medicului, analize de laborator, ecografii, EKG, monitorizare Holter, audiometrii, spirometrii. Echipamentul modern de diagnostic si de laborator precum si personalul medical calificat în diferite specialitati recomanda policlinica noastra ca unul din centrele medicale in care activitatea medicala se desfasoara la inalte standarde. In structura CENTRUL MEDICAL POLIMED exista doua POLICLINICI aflate in Bucuresti.

Centrul Medical Veridia

Prezent in peisajul clinicilor medicale private din Bucuresti de peste 15 ani, Veridia continua cu mandrie istoricul Centrului Medical Matei Basarab si confirma permanent aprecierea si asteptarile pacientilor si a colaboratorilor sai. Echipa medicala de exceptie din policlinica asigura consultatii in specialitati medicale precum obstetrica-ginecologie, endocrinologie, neurologie, pneumologie, alergologie si imunologie clinica, cardiologie, diabet si boli de nutritie, boli infectioase, dermato-venerologie, medicina interna, medicina de familie, medicina muncii, ecografie generala, ecografie-morfologie fetala, pediatrie. Analizele de laborator recomandate pot fi recoltate in toate centrele noastre de recoltare din Bucuresti, prin intermediul unui personal calificat, inclusiv atunci cand pacientii sunt copii.

Clinica Eliade

Clinica Eliade reprezinta spatiul si timpul in care Universul “a aranjat” sa se intalneasca pe aceeasi lungime de unda, oameni adevarati si idei inovatoare, intuitie si incredere, pasiune si entuziasm, bucurie si daruire, deschidere si implicare. Nenumarate detalii cosmice au trebuit sa se reuneasca si sa se organizeze intr-o sincronicitate perfecta pentru ca acest proiect sa prinda viata. Aceasta coregrafie cosmica, aceasta lucrare de arta, asa cum imi place sa denumesc acesti ani de creatie pura, astazi, intra in manifestare pentru dumneavoastra. Imi doresc din tot sufletul ca intensitatea emotiilor la care am vibrat in fiecare clipa si pe care le-am manifestat in fiecare clipa pe parcursul acestui proiect, sa va insoteasca in calatoria ELIADE si sa serveasca scopurilor dumneavoastra cele mai inalte in vindecarea interioara si evolutia spirituala! Fondator Cristina Timis

Clinica Vimed

Clinică de Recuperare Medicală Kinetoterapie-Fizioterapie-Masaj ACTIVITATI SI SPECIALITATI: RECUPERARE MEDICALĂ: - FIZIOTERAPIE (electroterapie, laserterapie, ultrasunet,) - KINETOTERAPIE (gimnastica medicala, gimnastica de slăbit, gimnastica gravidei) - KINETOTERAPIE LA DOMICILIU - MASAJ (masaj terapeutic, masaj anticelulitic, masaj pentru gravide, masaj de relaxare, drenaj limfatic, reflexoterapie) PROGRAME DE SLĂBIT(dieta personalizata, gimnastica, masaj,electrostimulare) INFORMATII DE CONTACT: ADRESA: Soseaua Virtutii, Nr.6, Bl. R12, Sc. 2, Ap. 35, interfon 35C, sector 6 (zona Lujerului, cartierul Militari) Cum ajungeti la noi: Metrou – statia Lujerului Tramvai 41 – statia Lujerului Liniile: 61, 62, 106, 136, 178, 336, 406 (statii in zona Lujerului)

CM Pop de Basesti

Centrul Medical „Pop de Băseşti” este o unitate de asistenţă medicală care are ca scop acordarea de servicii medicale de calitate.

Dr. Alexandru Onofrei

Cabinet Chirurgie Generală în incinta clinicii Eurosanity

Dr. Chicu Natalia

Medic specialist - Medicină internă

Eurosanity

Centrul medical Eurosanity va ofera asistenta medicala de calitate, avand dotare cu aparatura de ultima generatie si inalta performanta, personal medical cu inalta competenta profesionala

Inside Clinic

„Mergi înainte în viață cu licărire în ochi, cu zâmbet pe buze și un scop măreț în inimă”, ne îndeamnă un cunoscut psiholog și filosof american, William James. Noi suntem aici să te ajutăm să te bucuri de zâmbetul tău din plin, prin tratamente stomatologice și estetice de calitate. O echipă tânără de specialiști aşteaptă cu drag să răspundă nevoilor tale în ce privește sănătatea dentară și estetică facială. Află despre ofertele noastre, consultă lista de servicii sau contactează-ne direct și împreună vom găsi cele mai bune soluții pentru zâmbetul tău.

Kineto Stim

Kineto Stim ofera servicii de cea mai buna calitate la standarde europene in ceea ce priveste terapia medicala, punand pe primul loc pacinetul si nevoile lui. Aparatura medicala, profesionalismul, amabilitatea, dar si ambientul cald si primitor oferit de personalul Kineto Stim fac din cabinetul nostru locul ideal unde va puteti trata. La Kineto Stim se lucreaza pentru refacerea trupului si a sufletului si va asiguram garantia unei vieti mai bune si mai sanatoase. Serviciile de care puteţi beneficia la Kineto Stim – kinetoterapie, fizioterapie, masaj, reflexoterapie si drenaj limfatic sunt atent combinate de catre personalul specializat pentru a alcatui un program complex de recuperare individualizat, indiferent de varsta dumneavoastra. Cabinetul de intretinere si recuperare medicala este situat central, in zona Gara de Nord – Piata Matache, oferind posibilitatea tratarii pacientilor din sectoarele limitrofe, dar si din centrul orasului, asigurat de un transport destul de intens si facil, ce vine in sprijinul celor cu nevoi, atat copii si cat si adultiilor.

Laboretica

Laboretica functioneaza din 2005, beneficiind de un spatiu generos si modern amenajat. Inca de la inceput s-a dorit un laborator performant de analize medicale si multiple dotari pentru o gama larga de explorari paraclinice. Laboratorul efectueaza in regim ambulator o gama larga de analize medicale conform standardelor de calitate internationale. Investigatiile diferite precum alergologie, biologie moleculara, biochimie, hematologie, imunologie, markeri cardiaci, endocrini, ososi, tumorali, serologie, microbiologie si toxicologie, se realizeaza de catre un colectiv valoros de specialisti (medici primari si specialisti de laborator, biologi, biochimisti, asistenti) cu experienta si profesionalism dovedite, care cunosc si aplica cele mai noi metode de testare si utilizeaza echipamente de analiza performante.

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți?

Abonează-te la newsletter-ul nostru!

mail