StandardMed Center Logo

StandardMed Center

Centrul medical StandardMed Center va ofera servicii medicale care imbina accesibilitatea cu performanta si calitatea, venind in intampinarea tuturor categoriilor de beneficiari, pentru specialitatile pentru care detine autorizatie: medicina interna, ecografie, medicina muncii, medicina de familie, ORL, oftalmologie, ortopedie, neurologie, psihiatrie, psihologie/psihiatrie, chirurgie generala, apifitoterapie.

In cadrul centrului medical StandardMed Center veti gasi o atmosfera primitoare, amabilitate, deschidere pentru toate tipurile de solicitari si solutii medicale personalizate. Echipa noastra de medici este constituita din personal medical specializat, cu competente multiple, adaptate noilor standarde in materie de sanatate si reabilitare.
Obiectivul nostru este calitatea, eficienta si perfectionarea continua, in centrul atentiei fiind grija pentru pacient, grija pentru “om” si oferirea de solutii optime in ceea ce priveste tratamentul si preventia multiplelor patologii si afectiuni.

Nou, accesibil, performant – acestea sunt valorile care ne definesc si in functie de care ne organizam si ne conducem activitatea zi de zi!

Va asteptam cu drag!

Localizare

Reduceri Medicale

Exclusiv Consultatie GRATUITA +3 sedinte de acupunctura
healing Acupunctură place București

Consultatie GRATUITA +3 sedinte de acupunctura

Trateaza afectiunile respiratorii din sezonul rece, in mod natural, prin acupunctura!

5.00, 5 păreri
local_hospital StandardMed Center

Vrei să fii la curent cu ultimele discounturi medicale?

Abonează-te la newsletter-ul nostru!

mail